Κτηματολόγιο: Παράταση αιτήσεων διόρθωσης για Άγιο Κωνσταντίνο, Μερκοβούνι και Σκοπή

Κτηματολόγιο: Παράταση αιτήσεων διόρθωσης για Άγιο Κωνσταντίνο, Μερκοβούνι και Σκοπή

Σεπτέμβριος 27, 2016 - 08:55
0 σχόλια

Με απόφαση του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθορίστηκε η ημερομηνία μέχρι την οποία είναι επιτρεπτή η υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων και η κατάθεση αιτήσεων διόρθωσης προδήλου σφάλματος για τις υπό κτηματογράφηση περιοχές στις προκαποδιστριακές Κοινότητες Αγίου Κωνσταντίνου, Μερκοβουνίου και Σκοπής της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η 31η Αυγούστου 2017 καθορίστηκε ως ημερομηνία μέχρι την οποία είναι επιτρεπτή: α) η υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 2 παρ.8 του ν.2308/1995, όπως ισχύει μετά την τροποποίησή του με τον ν. 4164/2013 και β) η κατάθεση αίτησης διόρθωσης προδήλου σφάλματος, κατά τα οριζόμενα στα άρθρα 2 παρ.8 και 6 παρ.5 του ν.2308/1995 μετά την τροποποίησή του με τον ν. 4164/2013, όπως ισχύει, στις υπό κτηματογράφηση περιοχές στις προκαποδιστριακές Κοινότητες Αγίου Κωνσταντίνου, Μερκοβουνίου και Σκοπής της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.