Κτηματολόγιο: Παράταση λειτουργίας του γραφείου στην Μεγαλόπολη

Κτηματολόγιο: Παράταση λειτουργίας του γραφείου στην Μεγαλόπολη

Νοέμβριος 11, 2019 - 14:16
0 σχόλια

Υποβολή αιτήματος για παράταση της λειτουργίας του Γραφείου Κτηματολογίου στην πόλη της Μεγαλόπολης για την κάλυψη αναγκών της Κτηματογράφησης και της δημιουργίας του Εθνικού Κτηματολογίου στο Δήμο Μεγαλόπολης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης αποφάσισε ομόφωνα να υποβληθεί αίτημα στην ανάδοχο εταιρεία για την παραμονή του Κτηματολογίου στη Μεγαλόπολη και τη συνέχιση της λειτουργίας του γραφείου στην αίθουσα του δημοτικού κτιρίου (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), που βρίσκεται στη Μεγαλόπολη, επί της οδού Λεων. Ζέρβα, της οποίας έχει παραχωρηθεί η χρήση δωρεάν για τα σκοπό αυτό με την αριθμ. 5Ι6/3Ι-Ι0-20Ι8 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μέχρι 31/12/20Ι9 και πέραν αυτού του διαστήματος εάν είναι δυνατόν, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών τόσο στην αναζήτηση πληροφοριών όσο και στην υποβολή των δηλώσεων ιδιοκτησίας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.