Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για παιδική χαρά στον Τυρό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για παιδική χαρά στον Τυρό

Οκτώβριος 12, 2015 - 21:01
0 σχόλια

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας συζητήθηκε η λήψη τοπικής κανονιστικής απόφασης για τον καθορισμό των μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας στον οικισμό Τυρού επί της οδού που οδηγεί στην παιδική χαρά Αγίας Μαρίνας Τυρού, που απαιτούνται για την ασφάλεια κίνησης των πεζών και ιδιαιτέρα των παιδιών μικρής ηλικίας.

Το Συμβούλιο της Τ.Κ. Τυρού με απόφασή του εισηγήθηκε την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της οδού που οδηγεί στην παιδική χαρά Αγίας Μαρίνας Τυρού , όπως περιγράφεται στη σχετική μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Με ομόφωνη απόφασή του το ΔΣ Νότιας Κυνουρίας καθορίζει τα μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας στον οικισμό Τυρού επί της οδού που οδηγεί στην παιδική χαρά Αγίας Μαρίνας Τυρού ως εξής:

 -Δημιουργία διάβασης πεζών στην είσοδο της παιδικής χαράς με διαγράμμιση της οδού.

- Κίτρινη διαγράμμιση για απαγόρευση της στάθμευσης 5,0 μέτρα πριν και μετά τη διάβαση πεζών και τοποθέτηση πινακίδων τύπου Ρ-40 «απαγόρευση στάθμευσης».

- Εγκατάσταση εγκάρσια στην οδό ανακλαστήρων οδοστρώματος («μάτια γάτας) σύμφωνα με το Ν.4313/14 (ΦΕΚ 261/Α/17-12-2014).

- Τοποθέτηση πινακίδων τύπου Κ-16 «Κίνδυνος λόγω συχνής κίνησης παιδιών» πριν τη διάβαση.

- Τοποθέτηση πινακίδας τύπου Π-21 «Διάβαση πεζών».

Η παρούσα απόφαση να δημοσιευτεί υποχρεωτικά, κατά το πλήρες κείμενό της, στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από το άρθρο 284.

Γ. α. Η απόφαση να παραμείνει συνεχώς εκτεθειμένη σε χώρο του δημοτικού καταστήματος, που είναι προσιτός στο κοινό.
β. Η απόφαση, με φροντίδα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, να καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
γ. Εξουσιοδοτείται ο Πρόεδρος του Δ.Σ. όπως λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την όσο το δυνατόν ευρύτερη δημοσιοποίηση της παρούσας απόφασης με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.