Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Διοτίμας στην Τρίπολη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Διοτίμας στην Τρίπολη

Μάρτιος 10, 2020 - 21:02
1 σχόλια

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε τμήμα της οδού Διοτίμας στην Κοινότητα Τρίπολης συζήτησαν τα μέλη της τοπικής κοινότητας Τρίπολης.

Όπως ανέφερε η εισήγηση του τμήματος Η/Μ Έργων& Συγκοινωνιών, της Διεύθυνσης Σ.Τ & Πολεοδομίας του Δήμου Τρίπολης, πρέπει να υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες κρίνονται αναγκαίες για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στην οδό Διοτίμας.

Τα μέλη της κοινότητας ομόφωνα απέρριψαν την ανωτέρω εισήγηση για την έκδοση απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε τμήμα της οδού Διοτίμας στην Κοινότητα Τρίπολης.

Και πρότειναν να γίνει απόλυτη εφαρμογή με οριζόντια και κάθετη σήμανση και ότι ορίζει ο ΚΟΚ για την απόσταση των 5 μέτρων από τις γωνίες καθώς και ταυτόχρονη τοποθέτηση καθρέφτη εξυπηρέτησης ορατότητας και να μην χαθούν τόσες θέσεις στάθμευσης.

«Ας οριοθετηθούν τα 5 μέτρα αυτά, ας σημανθούν κατάλληλα και ας μπει και ο καθρέφτης και αν δε λειτουργήσει να δούμε άλλες λύσεις» είπε κλείνοντας ο πρόεδρος κ. Παράσχος συμπληρώνοντας την πρόταση του κ. Ζορμπαλά. (Δείτε ΕΔΩ)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Λάβετε υπ'οψην ότι και σε αυτόν τον δρόμο και σε πολλους άλλους έχουν βάλει απαγορευτικο παρκαρισματος στην είσοδο παρκιν και στην πορτα που είναι δίπλα οπότε όλη η φάτσα επί του δρόμου την έχουν μπλοκάρει..... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και παρανομο ... Ο νόμος είναι σαφείς σήμανση με τον αριθμό απόφασης του δήμου και διαγραμηση

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.