Κύπελλο Αρκαδίας: Τεγέα - ΠΑΟΚ Τρίπολης 4-0 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Τεγέα - ΠΑΟΚ Τρίπολης 4-0 (vid)

Σεπτέμβριος 14, 2019 - 18:54
3 σχόλια

Με χατ τρικ του Θοδωρή Μπέλτσου και ένα γκολ του Χρήστου Καραμπέτσου η Τεγέα μπήκε με το δεξί στον θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας  επικρατώντας του ΠΑΟΚ Τρίπολης στο Δημοτικό Γήπεδο Κάρτσοβας με 4-0.

Η Τεγέα ξεκίνησε νικηφόρα τις επίσημες υποχρεώσεις παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού όπου και θα αντιμετωπίσει στην 3η φάση (28 η 29 Σεπτεμβρίου) την Δόξα Μεγαλόπολης.

Οι πράσινοι πέτυχαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Καραμπέτσος με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 35' έκανε το 1-0 και στο 42ο λεπτό έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Τζήλου ο Μπέλτσος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με την Τεγέα να ελέγχει το παιχνίδι. Στο 85' σε μια γρήγορη κόντρα επίθεση οι ποδοσφαιριστές της Τεγέας συνδυάστηκαν άψογα με τον Μπέlλτσο να βγαίνει τετ α τετ κάνοντας με εύστοχο πλασέ το 3-0. Στο 92' ο Μπέλτσος κέρδισε πέναλτι, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση γράφοντας το τελικό 4-0.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Τεγέα-ΠΑΟΚ Τρίπολης 4-0


3 Σχόλια

Ο προπονητης πρεπει να <παρει> κεφαλια.Καποοι ηταν προκλητικα αδιαφοροι.<Οι αδιαφοροι στο περιθωριο>ΝΤΡΟΠΗ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ.....................

Οι σοφες παροιμιες του λαου μας ποτε δεν πεφτουν εξω...........Ξερεις να κλεψεις? Ξερω. Ξερεις να κρυφτης? ...................

Καρατομηση σε καποιους παικτες πρεπει να κανει ο προπονητης.. Και λιγα φαγανε.. Η αμυνα δεν χτιζεται με 1-2 παιχτες και με καποιους που μπαινουν αλλαγη κοουτς, παρτο χαμπαρι αλλιως σε βλεπω για βρουβες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.