Κυπελλούχος Αρκαδίας ο Παναρκαδικός (pics,vid)

Κυπελλούχος Αρκαδίας ο Παναρκαδικός (pics,vid)

Φεβρουάριος 10, 2016 - 18:58
2 σχόλια

Φωτογραφίες Κώστας Τρανάς leonidion.gr

Σε ένα συναρπαστικό τελικό ο Παναρκαδικός κέρδισε τη Δόξα Μεγαλόπολης με 2-3 και κατέκτησε το Κύπελλο Αρκαδίας.

Για τον Παναρκαδικό σκόραραν οι Θεοδωράκης (7'), Σαλαπάτας (29' πέναλτι) και Μπίσιας (83'), ενώ για τη Δόξα Μεγαλόπολης οι Γιαννακούλιας (27') και Δρόσος (80').

Η Δόξα πάλεψε, είχε θέληση, πίεσε τον Πανρκαδικό όμως οι πράσινοι είχαν την εμπειρία, το καθαρό μυαλό και τις σωστές απαντήσεις στα κρίσιμα σημεία μετά τις δύο φορές που ισοφάρισαν οι κυανόλευκοι και τελικά έφθασαν στην νίκη και στο τρόπαιο μετά από έναν ανεπανάληπτο τελικό.

Η αναμέτρηση κράτησε τους φιλάθλους σε αγωνία μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Δελφάκη σε ένα παιχνίδι που παρά την γιορτή και τον αέρα οι δύο ομάδες απέδειξαν πως βρέθηκαν άξια στον μεγάλο τελικό και αποτέλεσε διαφήμιση για το αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Ο Παναρκαδικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 7' άνοιξε το σκορ μετά από πολύ ωραίο σουτ του νεαρού Θεοδωράκη μέσα από την περιοχή. Η Δόξα προσπάθησε να μεταφέρει την πίεση στα πράσινα καρέ χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα εκτός από κάποια μακρινά σουτ του Στρέμπα που δεν βρήκαν στόχο. Η ισοφάρηση για τους κυανόλευκκους τελικά ήρθε στο 28' με κοντινή προβολή του Γιαννακούλια μετά από φάουλ του Στρέμπα για το 1-1. Η απάντηση όμως του τριφυλλιού ήταν άμεση και πρινβ προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της Δόξας ο Καδάς ένα λεπτό μετά ανατράπηκε από τον Ρούτση με τον Δελφάκη να καταλογίζει το πέναλτι και τον Τέλη Σαλαπάτα από την άσπρη βούλα να κάνει το 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Δόξα βγήκε πιο απειλητικοί στο χορτάρι του ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' με τον Παναρκαδικό στην συνέχεια να ισορροπεί το παιχνίδι να παίρνει την κατοχή της μπάλας και να είναι η ομάδα που είχε την προωτοβουλία των κινήσεων κυρίως με κάποιες ατομικές ενέργειες και σουτ του Κώτσιρα. Η Δόξα όμως σε μία ξαφνική αντεπίθεση κατάφερφε να κάνει το 2-2 έπειτα από πολύ ωραία προσπάθεια του Τζιανή, ασταθή απόκρουση του Ψυχογιού με τον Δρόσο με κεφαλιά να κάνει το 2-2 στο 80'. Τρία λεπτά αργότερα ο Πανρκαδικός όμως απάντησε και πάλι με τον Μπίσσια μετά από κόρνερ να πηδά πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά να κάνει το 2-3.

Τα τελευταία λεπτά έγιναν ''χιτσκοχικά'' με την Δόξα να κερδίζει συνεχόμενα φάουλ και κόρνερ τα οποία και δεν εκμεταλλεύτηκε με τον Παναρκαδικό να κερδίζει το τρόπαιο του 45ου τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας και την Δόξα το θερμό χειροκρότημα από τις εξέδρες.

Δόξα Μεγαλόπολης: Ρούτσης, Αντώνακας, Αθανασιάδης, Γιαννακούλιας, Παναγιωτόπουλος, Στρέμπας, Νάνος, Δ. Λυμπερόπουλος, Κατσαρός, Δρόσος, Ν. Λυμπερόπουλος

Έπαιξαν και οι: Τζιανής, Κοσκολός, Μοσχίδης

Πανρκαδικός: Ψυχογιός, Γογονάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Μπίσιας, Κυριακόπουλος, Σαλαπάτας Π., Θεοδωράκης, Σαλαπάτας, Τ., Καδάς, Σίδερης

Έπαιξαν και οι: Κώτσιρας, Αγγελόπουλος, Μέλλος

Ειδήσεις: 
Video: 

Δόξα - Παναρκαδικός Τελικός Κυπέλλου Αρκαδίας 2015-2016


2 Σχόλια

Οι εμβληματικοί ραδιοφωνατζήδες των δύο φιναλίστ διαθέτουν ΑΦΜ και για το χόμπυ τους;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.