«Κυριάκο, είμαστε μαζί σου, αλλά περιφερειάρχη θέλουμε τον Πέτρο Τατούλη» (vid)

«Κυριάκο, είμαστε μαζί σου, αλλά περιφερειάρχη θέλουμε τον Πέτρο Τατούλη» (vid)

Μάιος 31, 2019 - 17:34
5 σχόλια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Άστρος την Παρασκευή 31 Μαΐου, προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος τον συνόδευε, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ωστόσο, τον περίμενε μια έκπληξη: Καθώς γινόταν δεκτός με ενθουσιασμό από τους φίλους της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, με πλήρη ειλικρίνεια, ένας πολίτης τού έσφιξε το χέρι και του είπε:

Κυριάκο, είμαστε μαζί σου, σε θέλουμε κυβέρνηση, αλλά περιφερειάρχη θέλουμε τον Πέτρο Τατούλη! Εσένα κυβέρνηση και περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη!

Επανέλαβε με παρρησία ο κάτοικος του Άστρους.

«Εγώ άκουσα μόνο το πρώτο», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι στον άνθρωπο που του έκανε τη δήλωση, αλλά στις κάμερες.


5 Σχόλια

Αν άκουγε ο Κυριάκος θα γίνονταν και κυβέρνηση.....αλλά μάλλον για αντιπολίτευση θα συνεχίσει στη νέα βουλή, ας πρόσεχε! Κυριάκο να ακούς και τους πολίτες, αυτοί σε ψηφίζουν και όχι οι γύρω σου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.