Λαμπρόπουλος: Βλέπουμε την επόμενη μέρα στη Μεγαλόπολη

Λαμπρόπουλος: Βλέπουμε την επόμενη μέρα στη Μεγαλόπολη

Οκτώβριος 30, 2019 - 18:32
4 σχόλια

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος κατά την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου με θέμα το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, που επισπεύδεται με απόφαση της κυβέρνησης, πρότεινε να επικεντρωθεί το ΠεΣυ στην επόμενη μέρα για τη Μεγαλόπολη.

«Συμφωνώ στα περισσότερα από όσα έχει πει ο δήμαρχος Μεγαλόπολης, και προφανώς θα συμφωνήσω ότι το νόημα της σημερινής συζήτησης είναι να πούμε ρεαλιστικές προτάσεις για το θέμα. Θεωρώ αυτονόητο ότι το ΠεΣυ πρέπει να ζητήσει τη λειτουργία των μονάδων μέχρι της εξάντλησης των αποθεμάτων του λιγνίτη, αλλά η άποψή μου είναι να δούμε τι θα γίνει στη μεταλιγνιτική εποχή, διότι αυτή θα υπάρξει αργά ή γρήγορα», είπε ο κ. Λαμπρόπουλος και συμπλήρωσε ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν «τρεις πηγές πόρων, το ΕΑΠ είναι το ένα, του ΕΣΠΑ και τους πόρους από το σύστημα εκπομπής αερίων. Θεωρούμε ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στον πρωτογενή τομέα, με κάποιες θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις, στον πολιτισμό, ένα μουσείο τεχνολογίας ίσως, στον αθλητισμό».

Βλέπουμε την επόμενη μέρα στη Μεγαλόπολη. Δεν χρειάζεται να επικεντρωθούμε στην παράταση της λιγνιτικής εποχής, που έχει δεδομένο τέλος, αλλά να επικεντρωθούμε, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία, στη στήριξη της Μεγαλόπολης την επόμενη μέρα.

 


4 Σχόλια

Λιγος

22:47 , μηπως πονας? Γιατι δεν βλεπω εσενα να εισαι σε καποιο αξιωμα...μαλλον εσυ εισαι λιγος...η μαλλον τατουλικος πικραμενος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.