Ληστεία στη Βυτίνα σχεδίαζε ο «τοξοβόλος του Συντάγματος»

Ληστεία στη Βυτίνα σχεδίαζε ο «τοξοβόλος του Συντάγματος»

Φεβρουάριος 06, 2020 - 12:23
11 σχόλια

Ληστεία στη Βυτίνα σχεδίαζε, σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από την Αστυνομία, ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» και οι συνεργοί του, οι οποίοι λίγες ημέρες προτού συλληφθούν, είχαν ενοικιάσει διαμέρισμα στην Τρίπολη και είχαν παραμείνει στην πόλη για δέκα ημέρες (δείτε ΕΔΩ). Όταν έφυγαν, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, πλήρωσαν σε μετρητά.

Σύμφωνα με τα όσα αφήνονται να διαρρεύσουν, στόχος του τοξοβόλου και των συνεργών του οι οποίες συνελήφθησαν μαζί του, ήταν ΑΤΜ στη Βυτίνα.

 

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Επειδή μιλάμε για το λημέρι του "Σωκράτη" δεν υπάρχει απαίτηση για σωστά ελληνικά ούτε για ειρμό σκέψης. Θα ήταν όμως ενδιαφέρον να εξηγηθεί πώς ληστεύεται ένα μηχάνημα.

Ωραίοι επαναστάτες που έκλεβαν τράπεζες και καλά γιατί αυτές έπιναν το αίμα του φτωχού αλλά αυτοί έκαναν ζωαρα διακοπές για πάντα και όταν τελείωναν τα λεφτά πάμε για άλλη μια ληστεία Κλασική περίπτωση τεμπέληδων επαναστων του κώλου.Οπως είναι και όλοι οι άλλοι αναρχικοί αυτού του τόπου

Τι να κάνουν κι αυτοί, ανώνυμε 14:03, το ελληνικό κράτος, βλέπεις, φροντίζει μόνο τα δικά του παιδιά (τους φασισταράδες)

Όλοι όσοι εργαζόμαστε .οι μεροκαματιάρηδες που φτύνουν αίμα από το πρωί μέχρι το βράδυ μέσα σε κρύο βροχές και δύσκολες συνθήκες είμαστε φασισταραδες ρε ηλίθιε 18.01? Μάλλον είσαι τεμπελχανας και σε τρέφει ο μπαμπάς σου μ@λ@κ@.

απ' τους κλέφτες θα τα έκλεβαν .... έτσι, να κάνει κύκλους το χρήμα !

21:15 Στήσου απέναντι από τον καθρέφτη, κοιτάξου καλά-καλά και θα βρεις αμέσως ποιος είναι ο μ@λ@κ@ς. Αποκλείεται να τον χάσεις

Στο σημείο αυτό υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω αθλητής έφυγε σαν κύριος από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας όπου είχε κριθεί από το αλληλέγγυο σύστημα πως άξιζε να εκτίσει την ποινή του για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.