Με κέφι γιόρτασαν οι εργαζόμενοι ΟΤΑ Αρκαδίας στον ετήσιο χορό τους (pics)

Με κέφι γιόρτασαν οι εργαζόμενοι ΟΤΑ Αρκαδίας στον ετήσιο χορό τους (pics)

Φεβρουάριος 29, 2020 - 13:15
0 σχόλια

Οι εργαζόμενοι ΟΤΑ Αρκαδίας πραγματοποίησαν χθες Σάββατο τον ετήσιο χορό τους στην Τρίπολη στο κέντρο «Έπαυλις». Με πολύ κέφι -αλλά με ελάχιστες αποκριάτικες περιβολές- οι εργαζόμενοι στους Δήμους του νομού μας αντάλλαξαν ευχές και χαμόγελα, ενώ διασκέδασαν υπό τους ήχους της ζωντανής ορχήστρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στον οποίον αναφέρθηκε στους εργαζομένους της τοπικής αυτοδιοίκησης με θερμά λόγια, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο οποίος επίσης απηύθυνε χαιρετισμό, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο οποίος απευθυνόμενος στους συνδαιτημόνες αναφέρθηκε στον κορωνοϊό και στην ατυχή συγκυρία για την πόλη μας, αφού ακυρώθηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που ετοίμαζε ο Δήμος, αλλά και περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αγ. Μαρίνης καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε από καρδιάς σε όλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χαιρετισμό απέστειλε και ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλετής της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία Κώστας Βλάσης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.