Με ομιλία ή χωρίς η επίσκεψη Τσίπρα στην Τρίπολη την Παρασκευή;

Με ομιλία ή χωρίς η επίσκεψη Τσίπρα στην Τρίπολη την Παρασκευή;

Ιούνιος 25, 2019 - 22:53
4 σχόλια

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της μεγάλης προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Τρίπολη για την προώθηση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραμματέα της ΝΕ Αρκαδίας, ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί στην πόλη 18:30-20:30 (δείτε ΕΔΩ), στο προεκλογικό κέντρο του κόμματος στην πλατεία Άρεως.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση που είχαμε από εγκυρότατη πηγή, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο σημείο αφού, σύμφωνα πάντοτε με την ίδια έγκυρη πηγή, το πρόγραμμά του ακόμα είναι ρευστό και ενδεχομένως επισκεφθεί την πόλη μας το πρωί της ίδιας ημέρας ή πράγματι έρθει το απόγευμα αλλά δεν απευθύνει ομιλία.

Σημειωτέον ότι την Παρασκευή στις 20:30 πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της -πιο «παραδοσιακής»- Νέας Δημοκρατίας στην Τρίπολη, με επίτιμο προσκεκλημένο τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Σε κάθε περίπτωση, το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού είναι ρευστό.

Πάντως, στην πόλη η εντύπωση που έχει δημιουργηθεί, είναι ότι θα πραγματοποιήσει ομιλία.

 


4 Σχόλια

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης δεν είναι εκείνος που έσκισε τα ιμάτια του για τον πατερα του Τσίπρα δίπλα στους συνταγματάρχες?α ρε ελληνικές Λαε τι κουτοχορτο τρως!!! Ψηφιστεί Κεφαλογιάννη και δεξια !!!!

Ο Τατούλης θα πάει να τον υποδεχθεί και να τον εκθιάσει ξανά ή να πάμε για τσίπουρα;

Να μιλήσει , να μας πει τί ;;;;; Τρεις και ο κούκος θα πάνε άλλωστε , το ξέρει και γι΄ αυτό κάνει το ...παγώνι !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.