Με πολιτικά μηνύματα για τους υποψήφιους δημάρχους Αρκαδίας η κοπή πίτας του Κώστα Βλάση (vid)

Με πολιτικά μηνύματα για τους υποψήφιους δημάρχους Αρκαδίας η κοπή πίτας του Κώστα Βλάση (vid)

Ιανουάριος 24, 2019 - 09:29
3 σχόλια

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για ένα ευτυχές, δημιουργικό και επτυχημένο εκλογικά 2019 έκοψε το πολιτικό γραφείο του Κώστα Βλάση στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου. Στην αίθουσα του ξενοδοχείου Royal Olympic στο κέντρο των Αθηνών ο βουλευτής Αρκαδίας υποδέχθηκε τους πολιτικούς του φίλους σε μια πολύ επιτυχημένη συγκέντρωση με ιδιαίτερη δυναμική, αλλά και με πολιτικά μηνύματα για τις εκλογές στους Δήμους της Αρκαδίας.

Κατ' αρχάς, τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος, αφού ευχήθηκε να είναι το 2019 μια ευλογημένη χρονιά για όλους, είπε: «Ευχαριστώ τον Κώστα Βλάση για τη βοήθεια που προσφέρει, έχω βρει έναν μεγάλο σύμμαχο στον αγώνα που δίνουμε για την ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος, αντιμετωπίζουμε καταστάσεις έξω από κάθε πολιτική ηθική, αλλά είμαι ευχαριστημένος με όλους του βουλευτές και στελέχη της Πελοποννήσου με πρώτον τον Αντώνη Σαμαρά».

Σημειωτέον ότι ο Αντώνης Σαμαράς, στον οποίον αναφέρθηκε με θερμότατα λόγια ο βουλευτής Αρκαδίας, δεν έμεινε σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης διότι την ίδια ώρα παρουσίαζε ένα βιβλίο.

Αμέσως μετά τον Παναγιώτη Νίκα τον λόγο έλαβε ο Κώστας Βλάσης, ευχαριστώντας ένα-ένα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που παραβρέθηκαν στην κοπή πίτας. Στην αίθουσα ήταν, εκτός των άλλων, ο Νίκος Δένδιας, ο Χρήστος Δήμας, ο Αναστάσιος Δημοσχάκης, η Άννα Καραμανλή, ο Μάκης Βορίδης, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Βασίλης Κικίλιας.

Ακόμα, το «παρών» έδωσαν ο Γιάννης Σμυρνιώτης, υποψήφιος εκ νέου για τον Δήμο Τρίπολης, ο Στάθη Κούλης, υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας, ο Γιώργος Μπαρούτσας, πρώην δήμαρχος Τρικολώνων, ο Παναγιώτης Μπούρας, πρώην δήμαρχος Μεγαλόπολης, ο Μανώλης Σκαντζός, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα, πρώην δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και νυν δημοτικός σύμβουλος Βόρειας Κυνουρίας και ο Γιάννης Κατσίρης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Νίκα.

Ο κ. Βλάσης, αναφερόμενος στον Γιάννη Σμυρνιώτη είπε ότι ελπίζει ο κ. Σμυρνιώτης να είναι ο αυριανός δήμαρχος Τρίπολης, ενώ για τον κ. Κούλη είπε ότι η Γορτυνία έχει ανάγκη από έναν δήμαρχο που να γνωρίζει τα ερημωμένα χωριά της, να γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου και να ζει εκεί.

Αίσθηση, πάτως, προκάλεσε η παρουσία του διαγραφέντος από τη Νέα Δημοκρατία δημάρχου Άργους - Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου, για τον οποίον ο κ. Βλάσης είπε ότι είναι «μακεδονομάχος».

Δείτε στο βίντεο όλη την ομιλία του βουλευτή Αρκαδίας.

 


3 Σχόλια

Ο Βλάσης το παίζει το καλό παιδί της ΝΔ και ρίχνει στάχτη στα μάτια των ιθυνόντων του κόμματος και των ψηφοφόρων ενώ στην πραγματικότητα ποτέ δεν ξέχασε την μεγάλη του αγάπη το ΠΑΣΟΚ από όπου προέρχεται η οικογένειά του και υποστηρίζει με κάθε τρόπο και μέσο τον ΤΖΙΟΥΜΗ για δήμαρχο Τρίπολης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.