Μεγάλη επιτυχία για την Αρκαδία και την Τρίπολη η «επιστροφή» της Πελοπόννησος EXPO

Μεγάλη επιτυχία για την Αρκαδία και την Τρίπολη η «επιστροφή» της Πελοπόννησος EXPO

Σεπτέμβριος 04, 2019 - 12:35
0 σχόλια

Ύστερα από έναν χρόνο «απουσίας», η μεγαλύτερη έκθεση στην Πελοπόννησο, η Πελοπόννησος EXPO, επιστρέφει στην Τρίπολη, στον χώρο της Βιομηχανικής Περιοχής.

Όλα τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν από κοινού την έκθεση του 2019, που στόχο έχει να αναδείξει τα πελοποννησιακά προϊόντα, αλλά και να φέρει κοντά επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, με σκοπό την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων με έδρα την Πελοπόννησο.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Τρουπή ότι συνέβαλε κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος στην επιστροφή της έκθεσης στην Αρκαδία και στην Τρίπολη. Πέρυσι, θυμίζουμε, η έκθεση είχε διοργανωθεί στην Κόρινθο, αλλά χωρίς τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Εφέτος η έκθεση διοργανώνεται στο φυσικό κέντρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στον χώρο της ΓΕΑ ΑΕ από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου 2019.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι B2B εμπορικές συναντήσεις, αλλά και οι παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών.

Στην έκθεση ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γευτεί την πελοποννησιακή κουζίνα μέσα από εκδηλώσεις μαγειρικής που θα πραγματοποιηθούν στην ειδική κατασκευή «Παραδοσιακό Παντοπωλείο» το οποίο θα θυμίζει γειτονιά της Πελοποννήσου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.