Μεγάλη προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία στη Μεγαλόπολη

Μεγάλη προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία στη Μεγαλόπολη

Μάιος 07, 2020 - 09:31
0 σχόλια

Για μία ακόμη φορά οι εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Μεγαλόπολης φάνηκαν συνεπείς στο ραντεβού τους.

Από τις 9.00 το πρωί έως και το μεσημέρι της Τετάρτης 06 Μαΐου, το συνεργείο αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης βρίσκονταν στο ισόγειο χώρο του ΚΑΠΗ Μεγαλόπολης, όπου παλιοί  και νέοι εθελοντές αιμοδότες προσέφεραν λίγο από το αίμα τους. Παρόλο τις ιδιαίτερες στιγμές που διανύουμε ως χώρα, η προσέλευση των αιμοδοτών ήταν η μεγαλύτερη από όλες τις προηγούμενες φορές, αποδεικνύοντας τα φιλανθρωπικά αισθήματα των πολιτών του Δήμου μας, στέλνοντας μήνυμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης.

Το χώρο της εθελοντικής δράσης, επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, ο υπεύθυνος για την αιμοδοσία εκ μέρους του Δήμου, Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Σιέμπος και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Αντώνης Κυριακόπουλος.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης ευχαριστεί θερμά, αφενός τους εθελοντές αιμοδότες για την ανταπόκρισή τους και αφετέρου το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, τους υπαλλήλους του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μεγαλόπολης και τον τέως Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Κουρέτα, για την αγαστή συνεργία.

 

Εκ του Δήμου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.