Μεγάλο το ενδιαφέρον για τα διαρκείας του Αρκαδικού

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τα διαρκείας του Αρκαδικού

Ιούλιος 27, 2015 - 16:02
0 σχόλια

Η διοίκηση του ΣΕΦΑ Αρκαδικού λίγες ημέρες πριν ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα αγωνιστική χρονιά που θα βρει την ομάδα της Τρίπολης για πρώτη φορά στην ιστορία της να αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ την Basket League.

Από την Παρασκευή (24/7) που ήταν η πρώτη ημερά που ξεκινήσε η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή καθώς παλίοι κάτοχοι διαρκείας σπεύδουν να ανανεώσουν τις κάρτες τους αλλά και πολλοί νέοι φίλαθλοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Όπως φαίνεται λοιπόν ο φίλαθλος κόσμος της Τρίπολης και όχι μόνο θέλει να πάρει θέση στο ανακαινισμένο σε λίγο καιρό ΔΑΚ Τρίπολης, να σταθεί στο πλευρό του Αρκαδικού, να τον βοηθήσει στην νέα του προσπάθεια και ασφαλώς να απολαύσει θέαμα πολύ υψηλού μπασκετικού επιπέδου.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι τιμές των καρτών διαρκείας είναι 350 ευρώ για την αγορά της VIP card, 180 ευρώ για την αγορά της Orange card, 140 ευρώ η τιμή της blue card ενώ υπάρχει και η Academy card για τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου με τιμή στα 20 ευρώ.

Επίσης αξίζει να σημειωθούν οι ειδικές τιμές που υπάρχουν καθώς με την αγορά οικογενειακού διαρκείας πέραν του πρώτου  θα υπάρχει έκπτωση 50%  στα υπόλοιπα μέλη ενώ για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών μπάσκετ θα ισχύει έκπτωση 10% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των VIP ).

Οι όροι για να ανανεώσουν την κάρτα διαρκείας τους περσινοί κάτοχοι έχουν ως εξής:

Οι περσινοί κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν νέα θέση με προτεραιότητα . Η δυνατότητα επιλογής ξεκινάει 24/07/2015 και λήγει στις 31/07/2015.
Η προεγγραφή για τις νέες κάρτες διαρκείας προϋποθέτει φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου.
Οι περσινοί κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία (ταυτότητα , ΑΦΜ , εισιτήριο διαρκείας προηγούμενης σεζόν) .

Για νέες αγορές διαρκείας οι όροι έχουν ως εξής:

Από 03/08/2015 όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν την προεγγραφή τους διαλέγοντας την θέση τους το γήπεδο και φέρνοντας μαζί τους τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία ( Ταυτότητα, ΑΦΜ ) .

Τρόπος διάθεσης των καρτών διαρκείας:

Τέλος οι προεγγραφές των καρτών διαρκείας γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα γραφεία του συλλόγου στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης από 24/7/2015 , καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 21:00 (Υπεύθυνος Χάρης Μιαούλης).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.