Μια φωτοβολίδα ο Πριόβολος σκάει... (vid)

Μια φωτοβολίδα ο Πριόβολος σκάει... (vid)

Νοέμβριος 17, 2019 - 18:06
0 σχόλια

Ο Μαντινειακός πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό κόντρα στον Πανθυρεατικό μετά το ισόπαλο μεταξύ τους 1-1 την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Η ομάδα του Μαντινιακού παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ αντέδρασε και με ένα φανταστικό γκολ του Πρίοβολου πέντε λεπτά μετά το γκολ που δέχθηκε από τον Αγγελόπουλο έγραψε το τελικό 1-1 με τρόπο άκρως εντυπωσιακό.

Ο Πριόβολος με ένα κοντρόλ έφερε την μπάλα μπροστά του και με το κουντεπιέ έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ με την μπάλα να παίρνει πολλά φάλτσα στον αέρα και να καταλήγει στην συνέχεια με δύναμη στην εστία του Πανθυρεατικού.

Δείτε το γκολ του Πριόβολου και την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στην αθλητική εκπομπή "Στα Γήπεδα της Αρκαδίας" όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι του Μαντινειακού με τον Πανθυρεατικό.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal,gr Μια φωτοβολίδα ο Πριόβολος σκάει


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.