Μια νύχτα στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα

Μια νύχτα στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα

Ιούλιος 11, 2018 - 16:51
0 σχόλια

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την καλλιτεχνική-δημιουργική ομάδα «Το Τρένο της Χαράς», διοργανώνει δράση διανυκτέρευσης γνωστή ως museum sleepover, στις 20 και 27 Ιουλίου, (ώρα προσέλευσης 19:00), στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Ειδικότερα:

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου οι μικροί φίλοι, ηλικίας 4 έως 8 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μία νύχτα στο Μουσείο, όπου θα πάρουν μέρος σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, βιώνοντας ταυτόχρονα μία σπάνια εμπειρία εξοικείωσής τους με τον μουσειακό χώρο. Συγκεκριμένα θα μαγειρέψουν στη φύση, θα απασχοληθούν με διάφορα παιχνίδια που σχετίζονται με το ηλιακό σύστημα, τον έναστρο ουρανό, το φως και τις σκιές, και θα παρακολουθήσουν αφηγήσεις παραμυθιών. Την επομένη ημέρα, αφού πάρουν πρωινό, θα αποτυπώσουν την εμπειρία παραμονής τους στο μουσείο μέσα από μια ποικιλία ευφάνταστων δράσεων.

 Την Παρασκευή 27 Ιουλίου, οι δραστηριότητες  θα επαναληφθούν προσαρμοσμένες για  παιδιά, ηλικίας 9 έως 14 ετών.

 

Η συμμετοχή  στο sleepover είναι δωρεάν.

 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και η έγγραφη συγκατάθεση γονέων ή κηδεμόνων.

 

* Απαραίτητη η διανυκτέρευση ενός γονέα ή κηδεμόνα για τα παιδιά 4-8 ετών.

** Όλα τα παιδιά αποχωρούν από το Μουσείο την επόμενη ημέρα στις 12:00 συνοδευόμενα από γονέα ή κηδεμόνα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.