«Μήλον της Έριδος» για Γύθειο και Σπάρτη ένας πρώην Αστεριανός

«Μήλον της Έριδος» για Γύθειο και Σπάρτη ένας πρώην Αστεριανός

Ιούλιος 20, 2017 - 16:05
2 σχόλια

Μπέρδεμα προέκυψε με την έναν πρώην ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης στην Λακωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό Γυθείου και την Σπάρτη με το θέμα να λύνεται μέσω διευκρινιστικής ανακοίνωσης.

Ο λόγος για τον 17χρονό Σωτήρη Κουρτέση που στο παρελθόν έχει περάσει από τα τμήματα υποδομών του Αστέρα Τρίπολης ενώ υπήρξε και μέλος της σχολικής ομάδας του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης που το 2015 είχε φθάσει στον τελικό του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός Γυθείου την Τρίτη 18 Ιουλίου ανακοίνωσε την μεταγραφή του ωστόσο η Σπάρτη ομάδα στην οποία ανήκει μιας και ήταν μέλος των ακαδημιών την περσινή χρονιά ενημέρωσε πως δεν είναι ελεύθερος ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Στην συνέχεια ακολούθησε διευκρινιστική ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού Γυθείου με την οποία λύθηκε η όποια παρεξήγηση πήγε να προκύψει αναφέροντας χαρακτηριστικά '' "Σχετικά με την χθεσινή ανακοίνωση για τη συμφωνία με το νεαρό ποδοσφαιριστή Σωτήρη Κουρτέση θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι προχωρήσαμε σε αυτή με το νεαρό ποδοσφαιριστή και τους γονείς του γνωρίζοντας ότι είναι ελεύθερος. Αν πράγματι δεσμεύεται με το φιλικό σωματείο της Α.Ε. Σπάρτης θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη καθώς δεν είχαμε καμία πρόθεση να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα καθώς δεν αποτελεί τακτική μας να εμπλεκόμαστε με ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με άλλα σωματεία".


2 Σχόλια

ευχομαι τα καλυτερα στο Σωτηρη γιατι εδω τον αδικησαν συντομα θα δειξει τι αξιζει στη παρεα που διοικει τον ΑΣΤΕΡΑ και που συντομα θα ξεγιμνωθει στην αρκαδια υπομονη και θα δειτε

Όποιος φεύγει από τον Αστέρα ραχούλας και πηγαίνει σε άλλη ομάδα παίζει μπάλα και διακρίνεται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.