Μήπως να δούμε όλα τα Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας, κύριε υφυπουργέ;

Μήπως να δούμε όλα τα Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας, κύριε υφυπουργέ;

Ιούνιος 15, 2020 - 13:10
1 σχόλια

Κάποιος που παρακολουθεί τη δραστηριότητα του υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, με επίκεντρο τις επισκέψεις του στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αρκαδία, ευλόγως θα αναρωτηθεί γιατί ο κ. υφυπουργός βρίσκεται κάθε λίγο και λιγάκι στο Άστρος και επισκέπτεται το Κέντρο Υγείας του τόπου.

Βέβαια, πάντα κάτι καλό συμβαίνει στο Κέντρο Υγείας: τη μια η τοποθέτηση του isobox από την Περιφέρεια, την άλλη η μεταβίβαση, επιτέλους, του ασθενοφόρου οπωσδήποτε δείχνουν πως τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο.

Ωστόσο, Κέντρο Υγείας δεν υπάρχει μόνο στο Άστρος.

Λεωνίδιο, Μεγαλόπολη, Δημητσάνα, Τρόπαια, τέσσερις πόλεις και κωμοπόλεις με Κέντρο Υγείας αναμένουν την επίσκεψη του υφυπουργού.

Ο ίδιος ο κ. Κοντοζαμάνης σε επίσκεψή του προχθές στο Κέντρο Υγείας Άστρους, παραδέχτηκε μετά λύπης του ότι δεν έχει προλάβει να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου.

Το πρόγραμμα του υφυπουργού, βεβαρημένο. Ωστόσο, τώρα που τα χειρότερα της πανδημίας έχουν περάσει, οι εθιμοτυπικές, έστω, επισκέψεις στα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας θα είναι μια ενθάρρυνση. Πρέπει να δείξει ο κ. Κοντοζαμάνης ότι βρίσκεται στο πλευρό όλων των διευθυντών, ιατρών, νοσηλευτών, πολιτών σε όλη την Αρκαδία -και όχι μόνο...


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.