Μόνο νίκη θέλει αύριο ο Παναρκαδικός

Μόνο νίκη θέλει αύριο ο Παναρκαδικός

Δεκέμβριος 20, 2014 - 14:34
0 σχόλια

Κάλεσμα της διοίκησης

Με νίκη θέλει να κλείσει το 2014 ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ που αύριο υποδέχεται τον Ερμή Κιβερίου στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι θα αρχίσει στις 3 το απόγευμα και η ομάδα της Τρίπολης θέλει μόνο τη νίκη για να απομακρυνθεί περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για τον αγώνα με το Κιβέρι και η διοίκηση καλεί για μια ακόμη φορά τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το άδικο αποτέλεσμα της Ζακύνθου την περασμένη Τετάρτη ( 2-2 με το Ζακυνθιακό  με δύο εις βάρος πέναλτυ ) έχει πεισμώσει περισσότερο παίκτες και προπονητές που αύριο θα μπουν στο γήπεδο και θα διεκδικήσουν τη νίκη από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος εύχεται σε
όλους τους παίκτες, στους προπονητές και στο φίλαθλο κόσμο της Αρκαδίας να έχουν καλές γιορτές, να περάσουν καλά Χριστούγεννα και το  2015 να τους χαρίσει ότι τους στέρησε η χρονιά που σε λίγες μέρες φεύγει.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.