Μουσικό καλοκαιρινό απόγευμα στο ΚΑΑ «Παλλάδιον» στην Τρίπολη (vid)

Μουσικό καλοκαιρινό απόγευμα στο ΚΑΑ «Παλλάδιον» στην Τρίπολη (vid)

Ιούλιος 16, 2019 - 13:43
1 σχόλια

Στα μουσικά μονοπάτια της χρυσής δεκαετίας του 60 μας ταξιδέψε η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 στο Κέντρο Αποκατάστασης "ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ". Η μουσική αυτή εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Κέντρου για το 2019.
Η Διεύθυνση του "ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ" συνεργάζεται δημιουργικά τα τελευταία χρόνια με τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης και έχει βοηθήσει το Σύλλογο Μουσικών της Δημοτικής Φιλαρμονικής με διάφορες χορηγίες. Μία από αυτές ήταν και η εξασφάλιση ιματισμού για τους μουσικούς προκειμένου να έχουν ομοιομορφία στις αποστολές τους αλλά και στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις τους.
Ως ανταπόδωση αυτής της χορηγίας η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης σε συνεργασία πάντα με το "ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ", οργάνωσε αυτή τη μουσική βραδιά όπου ο κόσμος απήλαυσε μουσικές επιτυχίες της δεκαετίας του 60
Μαζί με τους μουσικούς της Φιλαρμονικής όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα στο "ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ" απήλαυσαν και τη γνωστή ερμηνεύτρια από την Τρίπολη Στεφανία Γατσάκου.
Η Διεύθυνση του κέντρου, ευχαριστεί θερμά όλους τους μουσικούς της Φιλαρμονικής, την δεσποινίδα Στεφανία Γατσάκου καθώς και όλους τους παραβρισκόμενους για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Α ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ; ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ . ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.