Μπράβο σας... Αυτό είναι το τοπικό που γουστάρουμε!

Μπράβο σας... Αυτό είναι το τοπικό που γουστάρουμε!

Ιανουάριος 25, 2020 - 19:52
0 σχόλια

Το ντέρμπι του Πανθυρεατικού με τον Ερμή Μελιγούς συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φώτα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας και με την ομάδα του Άστρους να παίρνει τεράστια νίκη με 2-1 και να παραμένει ζωντανή στην διεκδίκηση του τίτλου.

Δεν είναι μόνο το συγκλονιστικό από κάθε άποψη παιχνίδι με τις σπουδαίες αποκρούσεις, με τα πολύ όμορφα γκολ αλλά και με το φινάλε θρίλερ αλλά και το μήνυμα που έδωσαν οι δύο ομάδες μπροστά στους 500 φιλάθλους που γέμισαν το Δημοτικό γήπεδο Άστρους.

Ένα μήνυμα πως το Αρκαδικό ποδόσφαιρο κάνει συνεχώς βήματα προς τα εμπρός και πως η συναρπαστική Α' Αρκαδίας που παρακολουθούμε και είναι το πιο ανταγωνιστικό από βάση βαθμολογικού ενδιαφέροντος τοπικό πρωτάθλημα της Πελοποννήσου οφείλετε στις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές, τις διοικήσεις, τους προπονητές, την ΕΠΣ Αρκαδίας αλλά και τους διαιτητές.

Οι δύο ομάδες έδωσαν απλόχερα μαθήματα πολιτισμού κάτω από μια υπέροχη και άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα με τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο και τους φιλάθλους να απολαμβάνουν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε δει στον νομό μας τα τελευταία χρόνια.

Στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους ήταν όλοι εκεί... Άνθρωποι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, σύσσωμη η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας, φίλαθλοι από κάθε μεριά του νομού μας, φίλαθλοι και των δύο ομάδων που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών και κυρίως γεμάτες εξέδρες για έναν αγώνα τοπικού πρωταθλήματος.

Στα συν του ντέρμπι να επισημάνουμε την εξαιρετική διαιτησία του Χρήστου Βεργέτη και των βοηθών του Τρύφωνα Πετρόπουλου και Δημήτρη Βεργέτη ο οποίος συνέβαλε με τις αποφάσεις του να παιχτεί ποδόσφαιρο και ο αγώνας να αποκτήσει ρυθμό.

Αγκαλιές πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αγκαλιές στο τέλος, αναγνώριση στις δηλώσεις και σεβασμός ο ένας προς τον άλλο και η μία ομάδα για την προσπάθεια της άλλης.

Αυτό είναι το τοπικό που γουστάρουμε και μας συναρπάζει! Το εφετινό πρωτάθλημα θα το ευχαριστηθούμε μέχρι το τέλος. Σας ευχαριστούμε για την τρομερή αυτή ποδοσφαιρική παράσταση που μας χαρίσατε!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.