MVP του Final - 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας ο Βερβεσός

MVP του Final - 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας ο Βερβεσός

Μάιος 11, 2019 - 10:03
0 σχόλια

Μπορεί το Λεωνίδιο να μην κατέκτησε τον τίτλο γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας στα πέναλτι από τον Αστέρα έχει όμως για μία ακόμα φορά τον πολυτιμότερο παίχτης του Final - 4 και μπορεί να νιώθει υπερήφανο και γι' αυτό.

Ο Σπύρος Βερβεσός ανακηρύχτηκε ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Final-4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας παραλαμβάνοντας το βραβείο του αμέσως μετά το τέλος του τελικού από τους ανθρώπους της ΕΠΣ Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα από τον Βασίλη Λιώρη.

Ο ταλαντούχος επιθετικός των ερυθρολέυκων αναδείχθηκε MVP όχι μόνο για τα γκολ του στον ημιτελικό με την Τεγέα και στον τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά για την εν γένει αγωνιστική του παρουσία.

Την στιγμή της βράβευσης ο Σπύρος Βερβεσός γνώρισε την αποθέωση τόσο από συμπαίχτες όσο και από την αντίπαλη ομάδα αλλά και από τους φιλάθλους των κερκίδων του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.