Μύρισαν Χριστούγεννα και στην Άρεως

Μύρισαν Χριστούγεννα και στην Άρεως

Δεκέμβριος 20, 2014 - 14:31
0 σχόλια

Μπορεί το πνεύμα των Χριστουγέννων να έχει αγγίξει με το ραβδάκι του ολόκληρη την πόλη εδώ και πολλές ημέρες, και να γέμισαν όλες οι πλατείες και οι δρόμοι με λαμπιόνια, ωστόσο, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν είχε κάνει καμιά βόλτα στην πλατεία του Άρεως. Εκεί, έως πριν λίγες ημέρες, μάλλον σύχναζαν τσιρκολάνικα ξωτικά που φιλοδοξούσαν να μετατρέψουν την πλατεία σε ένα απέραντο πανηγύρι.

Ωστόσο, να που και η Άρεως, έστω και αργά, έβαλε τα καλά της για να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα! Μικρά λευκά δεντράκια στους στύλους της πλατείας, η μεγάλη καμπάνα, το καράβι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, τα σπιτάκια των ξωτικών, όλα είναι έτοιμα και φώτισαν τη μεγαλύτερη πλατεία της πόλης.

Βέβαια, η πλατεία Άρεως φοράει τα περυσινά στολίδια, και η Δημοτική Αρχή άργησε να κάνει έστω και αυτές τις πρόχειρες κινήσεις για να πάρει χριστουγεννιάτικο χρώμα, μετά και τις διαμαρτυρίες των πολιτών, βεβαίως.

Ας είναι. Χθες, στον όμορφο χώρο της φιλοξενήθηκε εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους, με εκπλήξεις, δράσεις και παιχνίδια, και με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής. Εξάλλου, τις γιορτές δεν τις κάνει η διακόσμηση, αλλά η χαρά των συμμετεχόντων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.