Νέα συμμετοχή στη Super League ο Κοντογιαννόπουλος με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Νέα συμμετοχή στη Super League ο Κοντογιαννόπουλος με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Μάιος 04, 2019 - 23:09
3 σχόλια

Ημέρα ορόσημο που θα την θυμάται για πάντα είναι το Σάββατο 4 Μαίου για τον Γιάννη Κοντογιαννόπουλο καθώς πραγματοποίησε ακόμα μία εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Super League με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Αρκάς άσος με καταγωγή από τα Δολιανά στην αναμέτρηση της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Λαμία στο γήπεδο της Ριζούπολης πέρασε ως αλλαγή στο 72' λεπτό στην θέση του Ναζλίδη.

Για τον Γιάννη Κοντογιαννόπουλο και παρά την ήττα με 0-3 της ομάδας του και τον υποβιβασμό είναι δεδομένο πως η στιγμή αυτή θα έχει την δική της ξεχωριστή αξία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λευτέρης Βελέντζας): Αστράς, Κοντοές, Βαφέας, Ρώσση (63' Ακόστα), Οριουέλα, Γκίνο, Ντούρσο, Βάρκας, Αγρόδημος, Γαρουφαλιάς, Ναζλίδης (72' Κοντογιαννόπουλος).

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Καρυπίδης (85' Αναστασιάδης), Αντέτζο, Σκαρντοβέλι, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Πίτι, Καραμάνος, Μπερτόγλιο (78' Τομάς), Μπαράλες (72' Ασούμπρε).

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.