Νέος προπονητής στον Ερμή Μελιγούς ο Κώστας Καλογιαννίδης

Νέος προπονητής στον Ερμή Μελιγούς ο Κώστας Καλογιαννίδης

Ιούνιος 10, 2019 - 19:14
3 σχόλια

Ο Ερμής Μελιγούς με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Καλογιαννίδη πυροδοτώντας την πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή "βόμβα" του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Ο Κώστας Καλογιαννίδης φεύγει ως πρωταθλητής από την ΑΕΚ Τρίπολης την οποία οδήγησε στον τίτλο έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα στην Μελιγού η οποία αναμένεται να έχει υψηλούς και πρωταγωνιστικούς στόχους και μεγάλες φιλοδοξίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Μελιγούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ερμής Μελιγούς, έχοντας ως στόχο την δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Κωνσταντίνο Καλογιαννίδη.

Ο έμπειρος προπονητής, είναι γνώστης του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, ενώ την χρονιά που πέρασε. κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας με την ομάδα της Α.Ε.Κ. Τρίπολης.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ερμή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων μας καθώς και σωματική και ψυχική υγεία.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Θα μαζέψει όλη την αφρόκρεμα για να πάρει πρωτάθλημα αυτός.. Αρε Ερμή τι έχεις να πληρώσεις ακόμα για να πάρεις πρωτάθλημα

Πιστευω Φέτος θα γίνει πολυ καλο πρωτάθλημα.ολες οι ομάδες θα κάνουν δυνατές μεταγραφές.

Και η Τεγέα θα κάνει την διαφορά φέτος. Σκάει μεγάλη μεταγραφή από ότι ακούγεται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.