Νίκη Δρούλια: Δώστε μας τη δύναμη να παλέψουμε για την Τρίπολη του Αύριο

Νίκη Δρούλια: Δώστε μας τη δύναμη να παλέψουμε για την Τρίπολη του Αύριο

Μάιος 20, 2019 - 19:29
3 σχόλια

Είμαι η Νίκη Δρούλια του Ανδρέα και της Αθηνάς. Είμαι 42 ετών και κατάγομαι από το Νεοχώρι Γορτυνίας, όπου και μεγάλωσα,ως το τέταρτο κατά σειρά από τα οκτώ συνολικά παιδιά της πολύτεκνης οικογένειάς μας.

Είμαι παντρεμένη με τον Μένιο Μιτζήθρα και έχω μια κόρη την Ελένη 14 ετών και τα τελευταία 18 χρόνια κατοικώ στο Στενό Αρκαδίας. 

Είμαι απόφοιτη των Δημοσίων Ι.Ε.Κ Τρίπολης (Τμήμα Νοσηλευτικής Χειρουργείου) και εργάζομαι τα τελευταία 19 χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος στην εταιρεία Κωτσόβολος στην Τρίπολη.

Ο πατέρας μου είναι ιερέας και υπηρετεί ως εφημέριος στην Δάφνη Γορτυνίας. Η ανυστερόβουλη προσφορά του στην τοπική κοινωνία, την οποία διακονεί ακούραστα τα τελευταία 40 χρόνια, μου δημιούργησε από νεαρή ηλικία την πεποίθηση ότι κάθε απλός άνθρωπος οφείλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, σύμφωνα με τις δυνάμεις του και τις ικανότητές του.

Αυτή η διάθεση για προσφορά σε συνδυασμό με την αγάπη μου για τονιστορικό τόπο μας με οδήγησαν στην αποδοχή της πρότασης του υποψηφίου Δημάρχου Τριπόλεως Κωνσταντίνου Τζιούμη να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο».

Γνωρίζω ότι με τον Κωνσταντίνο Τζιούμη μοιραζόμαστε κοινές αξίες και αρχές.

Γνωρίζω ότι έχει την γνώση, την θέληση και το όραμα για να πετύχει.

Γνωρίζω ότι έχει ένα τεκμηριωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα για την αναβάθμιση της πόλης μας.

Γνωρίζω ότι έχει δημιουργήσει ένα ψηφοδέλτιο με ικανούς ανθρώπους γεμάτους με θέληση να προσφέρουν.

Γι’ αυτό καισυστρατεύομαιστον αγώνα του συνδυασμού «Τρίπολη Αύριο» με όλη μου την καρδιά, δίχως η «προσωπική εκλογική επιτυχία» να αποτελεί αυτοσκοπό για μένα, καθώς έχω ειλικρινή εκτίμηση στο σύνολο των μελών της «ομάδας» μας.

Είναι όμως γνωστό ότι κάθε επιτυχημένη ομάδα προϋποθέτει την σύνθεση διαφορετικών ικανοτήτων των μελών της και τον διαχωρισμό ρόλων και αρμοδιοτήτων.

Υπό το πρίσμα αυτό, μπορώ να υποσχεθώ ότι, εφόσον με τιμήσουν οι συμπολίτες μου με την ψήφο τους και εκλεγώ στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, θα εργαστώ άοκνα, με πάθος και με αφοσίωση για να επιτύχει η νέα Δημοτική Αρχή στο έργο της, και ότι θα αποτελώ μια φωνή σύνθεσης απόψεων και όχι μια πηγή δογματικής σύγκρουσης.

Μπορώ, τέλος, να υποσχεθώ ότι, έχοντας ζήσει «από πρώτο χέρι» τις φοβερές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τόσο οι πολύτεκνες οικογένειες όσο και οι εργαζόμενες μητέρες, θα επικεντρώσω μεγάλο μέρος της δράσης μου στην προώθηση και υποστήριξη κοινωνικών δομών και πρωτοβουλιών από τον Δήμο που θα στηρίζουν ουσιαστικά και σε μόνιμη βάση τις πολύτεκνες οικογένειες και τις εργαζόμενες μητέρες.

Δώστε μας τη δύναμη να παλέψουμε για την Τρίπολη του Αύριο.

 

Με εκτίμηση,

Νίκη Δρούλια


3 Σχόλια

Σοβαρή. Ηθική. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε στο Δήμο..... Κάτι νέο. Πρέπει επιτέλους να δούμε νέους κ άφθαρτους ανθρώπους στο Δήμο μας μπας κ ξημερώσει κάτι καλό.... Καλή επιτυχία!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.