Νίκη για τις νεάνιδες της Άμιλλα Τρίπολης

Νίκη για τις νεάνιδες της Άμιλλα Τρίπολης

Οκτώβριος 12, 2015 - 20:00
0 σχόλια

Την ήττα γνώρισε η ομάδα των νεανίδων μας από την αντίστοιχης της  Άμιλλας Τρίπολης σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο 4ο δεκάλεπτο .

 Σ' ένα αρκετά ωραίο παιχνίδι με ενδιαφέρουσα εξέλιξη οι «κυανόλευκες» αν και βρέθηκαν στο ξεκίνημα πίσω στο σκορ, κατάφεραν να αντιδράσουν και στα μισά περίπου της αναμέτρησης να πάρουν προβάδισμα ακόμη και τριών πόντων. Το τελευταίο όμως δεκάλπετο ήταν καθοριστικό για την ομάδα μας καθώς πέτυχε 10 πόντους και δέχτηκε 24

Δεκάλεπτα: 9-13, 19-22, 31-32, 41-54

Αρκαδικός (Μιχαλοπούλου): Νταμαδάκη 3, Κ. Αλέμη 7, Φιλιπποπούλου 2, Αντωνίου, Ζωγόγιαννη 1, Ανδριανοπούλου, Α. Αλέμη, Μπέκα 10, Χαλκά 6, Σμυρνιώτη, Τερζή 5, Νασιάκου 7

Άμιλλα Τρίπολης (Βερβαινιώτης): Τράμπα, Μανιατά 21, Μίχα, Παρασκευοπούλου 15, Οικονομάκου 2, Σταθακοπούλου, Κοκκώνη 9, Τσίντζου 3, Μπαρμπαγιάννη, Γκατζιώλη 1, Κ. Τράμπα, Ε-Μ. Θεοδωράκη.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.