Νίκη τίτλου για την Πελλάνα των Αρκάδων στην Λακωνία (vid)

Νίκη τίτλου για την Πελλάνα των Αρκάδων στην Λακωνία (vid)

Μάρτιος 12, 2018 - 10:49
0 σχόλια

Εκ των πρωταγωνιστών ο Μπίσσιας με 2 ασίστ και μια επέμβαση πάνω στην γραμμή

Η Πελλάνα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της κορυφής για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας Λακωνίας επικρατώντας στο γήπεδο της με 3-1 του Ολυμπιακού Γυθείου.

Η ομάδα των Αρκάδων ποδοσφαιριστών και του Ηλία Αναστασάκου πήρε προβάδισμα τίτλου ανοίγοντας την διαφορά της από το Ολυμπιακό Γυθείου στο +5 έχοντας ωστόσο και ένα παιχνίδι περισσότερο και ενώ απομένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Μεγάλοι πρωταγωνιστής της νίκης της Ένωσης Πελλάνας ο Σικαλόπουλος που πέτυχε χατ τρικ και ο Μπίσσιας με τις δύο του ασίστ και την μία του αμυντική επέμβαση που ουσιαστικά οδήγησαν την ομάδα τους στην μεγάλη νίκη που της δίνει το δικαίωμα να ορίζει αποκλειστικά μόνη της τις τύχες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Γ' Εθνική .

Η Πελλάνα προηγήθηκε με πλασέ του Σικαλόπουλου στο 22' με τον Καζαντζή να ισοφαρίζει στο 70ο λεπτό για τον Ολυμπιακό Γυθείου όμως δύο γκολ του Σικαλόπουλουι στο 87' και στο 96' έδωσαν το σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του.

Στο βασικό σχήμα της Πελλάνας βρέθηκαν και οι Μπίσσιας, Παναγιωτόπουλος και Ζώης ενώ ο Δρόσος πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι στην θέση του τραυματία Αναστασάκου έχοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση συμβάλλοντας και αυτοί τα μέγιστα για να πάρει η ομάδα τους του επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πιο συγκριμένα ο Γιώργος Μπίσσιας πιστώνεται την ασίστ του πρώτου και του δεύτερου τέρματος της Ένωσης Πελλάνας έχοντας επίσης στο ενεργητικό του και ένα σωτήριο διώξιμο πάνω στην γραμμή μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού Γυθείου σε λάθος του Κραβαρίτη.

Με την λήξη του αγώνα στήθηκαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο γήπεδο της Πελλάνας με τον σκηνικό να μεταφέρεται στα αποδυτήρια με τους ανθρώπους της ομάδας να γιορτάζουν την μεγάλη τους επιτυχία.

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Κραβαρίτης, Παναγιωτόπουλος, Μπίσσιας, Μπίζος, Ζώης, Ρασσιάς Λ., Τίμι (37′ Πιλιάφας), Γεωργαντας, Σικαλόπουλος, Αναστασάκος (Δρόσος), Χαλίλι.

Ολυμπιακός Γυθείου: Γαρόζης, Καρνιάτης, Λαμπρόπουλος, Αναστασάκος, Σπυρόπουλος, Γκατιάγκα, Λυμπερόπουλος Χρ., Τσίκαρης, Λιβάνης, Πλεμμένος, Καζαντζής.

Δείτε στο βίντεο από το githio-click.gr τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το μεγάλο Λακωνικό ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στην Ένωση Πελλάνας και τον Ολυμπιακό Γυθείου.

Ειδήσεις: 
Video: 

Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ 3-1 (19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.