Ο Αρκαδικός είναι εδώ, για αυτό να είσαι δίπλα του

Ο Αρκαδικός είναι εδώ, για αυτό να είσαι δίπλα του

Σεπτέμβριος 26, 2016 - 20:26
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός έπειτα από την πολύ χρονοβόρα διαδικασία της υπόθεσης της wild card πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στην Α2 και να παραμείνει στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες και στο προσκήνιο του Ελληνικού μπάσκετ.

Η ομάδα της Τρίπολης έχοντας να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα του χρόνου ξεκίνησε εδώ και μερικές ημέρες δίχως άλλη χρονοτριβή τον σχεδιασμό της νέας ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκινά σε λίγο καιρό.

Με βάση λοιπό τα δεδομένα (χρονικά και οικονομικά) αλλά και το γεγονός πως η νέα Α2 την καινούρια σεζόν θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, με πολύ ενισχυμένες και ποιοτικές ομάδες, ο Αρκαδικός θα πρέπει να κάνει μελετημένες και μεθοδικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα. Όπερ και εγένετο λοιπόν.

Ο Αρκαδικός λοιπόν προς διάψευση και αρκετών Κασσάνδρων, όχι απλώς θα αγωνιστεί στην Α2 αλλά θα είναι και τουλάχιστον πολύ ανταγωνιστικός με τις μέχρι τώρα κινήσεις να προκαλούν αίσθηση με τα πρώτα κομμάτια του κυανόλευκου παζλ να φέρνουν το χαμόγελο και την ελπίδα στις τάξεις των φιλάθλων του.

Ξεκινώντας όμως από τον coach Διαμαντάκο, ο οποίος μετά από το αγροτικό του σε μικρότερες κατηγορίες του Ελληνικού μπάσκετ με Αγρίνιο και Α.Ο. Βόνιτσας αλλά και τις εμπειρίες που κουβαλά πλέον από την διεθνή περιήγηση του έρχεται στην Τρίπολη, συνοδευόμενος από πολύ καλές συστάσεις για τον τρόπο δουλειάς του με τον ίδιο  ως προσωπικότητα να συγκεντρώνει ένα πρότζεκτ με υψηλά στάνταρ κινήτρων.

Η μεταγραφική αρχή έγινε με τον Δημήτρη Πίνη και τον φέρελπι Γρηγόρη Τζάτζα για να ακολουθήσει το μπαμ με τον Ευθύμη Τσακαλέρη έναν παίχτη επιπέδου Basket League και την επιστροφή του Γιάννη Προδρόμου που γνωρίζει πάρα πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα της Τρίπολης

Επίσης ελάχιστα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ευθύμη Τσακαλέρη και του Γιάννη Προδρόμου η γνωστοποίηση παραμονής του Γιάννη Καραμαλέγκου και του Σάββα Τζουγγαράκη είναι σαν να ήρθε και έδεσε και αυτό γιατί πρόκειται για δύο πολύ καλούς αθλητές που και αυτοί και η ομάδα ξέρουν τι ακριβώς μπορούν να πάρουν κατά την διάρκεια της σεζόν.

Ο Αρκαδικός μοιάζει λοιπόν να βάζει για τα καλά το νερό στο αυλάκι και με ιδιαίτερα προσεκτικές κινήσεις μέχρι τώρα και με την μεταγραφική συνέχεια να αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα. Ο Αρκαδικός δείχνει έτοιμος να φανεί στο ύψος των περιστάσεων, να δηλώσει πως είναι παρών, με στόχο να περάσει αλώβητος αυτή την τόσο μεταβατική περίοδο στην 40ετή ιστορία του.

Οι πρώτες λοιπόν κινήσεις για το χτίσιμο της νέας ομάδας είναι πραγματικότητα και μάλιστα με άκρως θετικό πρόσημο αναφορικά με την μπασκετική πιάτσα για τις έως τώρα μεταγραφές και ανανεώσεις παιχτών.

Πλέον όμως η σκυτάλη περνά και στην πλευρά των φιλάθλων και του κόσμου της Τρίπολης και των όμορων περιοχών, που αγαπούν το μπάσκετ και αυτή την ομάδα, και να είναι πάλι δίπλα του γιατι φέτος το έχει πολύ ανάγκη.

Είναι δεδομένο πως ο Αρκαδικός στηρίζει πολλά στην παρουσία των φιλάθλων του στο γήπεδο, κάτι που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια και θέλει να γίνει και την φετινή χρονιά που έχει τις δικές της γνωστές ιδιαιτερότητες.  

Ο ΣΕΦΑ λοιπόν χάρις σε μια τιτάνια προσπάθεια της διοίκησης του κατάφερε να παραμείνει στην Α2 και να κρατήσει ψηλά το Αρκαδικό μπάσκετ προσφέροντας στην πόλη αλλά και ευρύτερα στην Πελοπόννησο  το δικαίωμα να παραμένει στον χάρτη των μεγάλων κατηγοριών.

Ομάδα και κόσμος έζησαν πολλά, έγραψαν ιστορία και καλούνται και πάλι να βαδίσουν ξανά μαζί. Γι' αυτό λοιπόν πρέπει να είσαι εκεί...

Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για τα νέα διαρκείας του Αρκαδικού

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.