Ο Δήμος Τρίπολης στέκεται δίπλα στους πολίτες, ιδιαίτερα στην δύσκολη αυτή περίοδο (vid)

Ο Δήμος Τρίπολης στέκεται δίπλα στους πολίτες, ιδιαίτερα στην δύσκολη αυτή περίοδο (vid)

Απρίλιος 02, 2020 - 11:00
2 σχόλια

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», υποστηρίζουν κυρίως ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους, που δεν μπορούν ή δεν πρέπει να βγουν από το σπίτι τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν  τις καθημερινές του ανάγκες τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά μας.

Ο Δήμος Τρίπολης επεκτείνοντας τη δράση ενημέρωσης για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού και για την καλύτερηενημέρωση των συμπολιτών μας που δεν έχουν εξοικείωση με τη τεχνολογία μοίρασε χθες ενημερωτικά φυλλάδια στα χωριά μας. Με το φυλλάδιο αυτό οι συνδημότες μας ενημερώνονται για όλα τα τηλέφωνα του Κέντρου Υποστήριξης των αδυνάτων, υπενθυμίζονται οι βασικοί κανόνες υγιεινής και τέλος αναγράφονται αναλυτικά όλες οι οδηγίες μετακίνησης.

Προφυλάσσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας.

Μένουμε σπίτι.

Ο Δήμος στο πλευρό σας.

Κώστας Τζιούμης

Δήμαρχος Τρίπολης

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Δήμος Τρίπολης στέκεται δίπλα στους πολίτες , ιδιαίτερα στην δύσκολη αυτή περίοδο


2 Σχόλια

Ρε πατε Καλα στο Δημο; Έχετε βγάλει ένα διαφημιστικό σποτ στη δημοτική ραδιοφωνια και λέτε στους πολίτες να τηλεφωνούν στις υπηρεσίες του Δήμου αν χρειάζονται βοήθεια και δεν λέτε καθόλου τηλεφωνα στο σποτ. Γελάει ο κοσμος

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΣΕ 1000 ΜΕΡΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΣΤΑ SITE ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ; ΕΔΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.