Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Βυτίνα (pics,vid)

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Βυτίνα (pics,vid)

Οκτώβριος 29, 2019 - 08:43
0 σχόλια

Με πολύ μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε και φέτος η ιστορική επαιτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Βυτίνα.

Παρουσία πρωτοφανούς πολυπληθούς κοινού, τόσο μονίμων κατοίκων όσο και επισκεπτών,(βοήθησε και η καλοκαιρία βέβαια) ο πατερας Νικόλαος Νταβος κήρυξε την έναρξη της ιστορικής αυτής εκδήλωσης,ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων από τοπικούς φορείς και Αρχές,όπως εκ μέρους του Δημάρχου Γορτυνίας ο Αντιδήμαρχος κ.Τρυφωνοπουλος Αθανάσιος,ο πρόεδρος της Τ.Ε.Βυτινας κ.Κατσουλιας Φώτης, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Βυτίνας και Αστυνομίας Δημητσάνας,Αντιστασιακών οργανώσεων, Διευθυντές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου,και Λυκείου Βυτίνας,του Πολιτιστικου συλλόγου Βυτίνας,της Παγγορτυνιακης Ένωσης,κ.ά.

Εν συνεχεία έγινε η μαθητική παρέλαση, καταχειροκροτουμενη από όλους τους παριστάμενους.

Εν κατακλειδι να πούμε ότι την παράσταση"έκλεψαν" οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου που τραγούδησαν σε άκρως συγκινησιακό κλίμα και φόρτισης,τον Εθνικό μας Ύμνο!

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν σε όλους τούς διοργανωτές και συμμετέχοντες για την άψογη διοργάνωση της ιστορικής αυτής εκδήλωσης.

Και του χρόνου!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.