Ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Ιανουάριος 06, 2018 - 12:28
1 σχόλια

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος τα Φώτα στο Παράλιο Άστρος. Μετά τη Θεία Λειτουργία στον ναό του Αγίου Βασιλείου στο Νησί, ακολούθησε ο Αγιασμός στην πλατεία του Παραλίου Άστρους, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κ.κ. Αλέξανδρου και συνοδεία της Φιλαρμονικής, στρατιωτικών αγημάτων, επισήμων και πλήθους κόσμου.

Έπειτα ο Μητροπολίτης επιβιβάστηκε σε καραβάκι και αγίασε τα ύδατα, συνοδευόμενος από τους πολιτικούς της περιοχής.

Αρκετοί ήταν οι τολμηροί που βούτηξαν στα κρύα νερά του λιμανιού και προσπάθησαν να πιάσουν τον σταυρό για να πάρουν την ευλογία. Τον σταυρό έπιασε ο νεαρός Παναγιώτης Αγριόγιαννης ο οποίος έλαβε και την ευλογία από τον Μητροπολίτη.

Παρόντες στον εορτασμό ήταν οι βουλευτές Αρκαδίας  Κώστας Βλάσης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γ. Κατσίρης Γ. Μπακούρης, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Γιώργος Καμπύλης και η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη, οι οποίοι έδωσαν και τις ευχές τους. Επίσης στον εορτασμό βρέθηκαν και μέλη της δημοτικής αρχής, αιρετοί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, καθώς και οι εκπρόσωποι των αστυνομικών, στρατιωτικών και πυροσβεστικών αρχών.

Αργότερα, ο ηλιόλουστος καιρός βοήθησε όλους όσοι θέλησαν να απολαύσουν μια βόλτα στο λιμάνι και να πιουν έναν καφέ ή ένα ουζάκι.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Κοινό ρεπορτάζ ArcadiaPortal - Astrosnews

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Παράλιο Άστρος


Υπάρχει 1 Σχόλιο

μαλιστα,παιζει ο εθνικος υμνος και ο τατουλης τα χερια ψηλα και πιανει το σαγονι του,σεβασμος ΜΗΔΕΝ ,τι να πεις !!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.