Ο χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας (pics,vid)

Ο χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας (pics,vid)

Ιανουάριος 20, 2020 - 11:10
4 σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας  την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

Το κέντρο «Έπαυλις» γέμισε από αστυνομικούς, αλλά και αιρετούς.

Η βραδιά περιλάμβανε και ζωντανή ορχήστρα με τους Γιώργο Βελισσάρη, Χαρά  Βέρρα, Τζένη Κατσίγιαννη και Γιάννη Κατσίγιαννη στο τραγούδι, και στο κλαρίνο οι Άρης Μουγκοπέτρος, Σωτήρης  Κόκκορης και Νίκος Πετρόπουλος.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας


4 Σχόλια

Θα ηθελα να μου πει κάποιος αν Και Για αυτούς ισχύει ο νόμος για το ποτό!!!Μην μου πείτε ότι όλοι ήπιαν νερο η το πολύ 2 ποτηράκια κρασί.Η Μήπως έφυγαν από εκεί με τα ίδια η με ταξί???

Βρε φίλοι που γράφετε παραπάνω γιατί τόση "χολή" μία γιορτή έκαμαν οι άνθρωποι που μας προστατεύουν με 900 ευρώ τον μήνα ! Και αυτό κακό ήταν..... απεναντίας ήταν μία εξαιρετική εκδήλωση απλών ανθρώπων χωρίς την επιχορήγησης κανενός - χωρίς φανφάρες χωρίς τίποτε, την οποίαν επειδή προφανώς άξιζε, τίμησαν ένα σωρό συμπολίτες μας και ξένοι επισκέπτες ακόμη και οι αρχές του τόπου. Μπράβο στο Δ.Σ. της ενώσεως μπράβο σε όλους τους αστυνομικούς της Τρίπολης να σας έχει ο θεός καλά και του χρόνου !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.