Ο Ολυμπιακός την νίκη, η Κύμη του Καστρίτη το χειροκρότημα

Ο Ολυμπιακός την νίκη, η Κύμη του Καστρίτη το χειροκρότημα

Οκτώβριος 15, 2018 - 10:03
0 σχόλια

Ο Ολυμπιακός πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Κύμης με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη να κλέβει τις εντυπώσεις για την άκρως ανταγωνιστική εικόνα που έβγαλε στο παρκέ του κλειστού της Χαλκίδας.

Οι ερυθρόλευκοι χάρις στο τρίποντο του Τουπάν 17'' δευτερόλεπτα πριν από τέλος του αγώνα λύγισαν με 74-77 την Κύμη η οποία είχε την τελευταία κατοχή αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει γνωρίζοντας την ήττα σε ένα παιχνίδι με όλα τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι.

Η Κύμη φάνηκε απόλυτα διαβασμένη και έτοιμη πνευματικά για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό προσεγγίζοντας άριστα τακτικά το παιχνίδι με τους παίχτες του Αρκά coach να καταθέτουν τεράστια αποθέματα ψυχής και ενέργειας παίρνοντας ώθηση και κίνητρο από το όνομα και το υψηλό επίπεδο του αντιπάλου.

Ουάσινγκτον με 24 πόντους, 4 τρίποντα και 9 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος της Κύμης με τους Χόρντον με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ και Πουλιανίτη με 5 πόντους αλλά με εξαιρετική οργάνωση και άμυνες να είναι οι κορυφαίοι για την ομάδα της Κύμης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ αγκάλιασε μετά το τέλος του αγώνα τον Γιάννη Καστρίτη συγχαίροντας τον για την εμφάνιση και την εικόνα της ομάδας του  με τον Αμερικανοισραιληνό coach να μιλά με θαυμασμό στις δηλώσεις του για την ανταγωνιστικότητα της Κύμης.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καστρίτης στις δικές του δηλώσεις μοίρασε συγχαρητήρια στους παίχτες του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και την δουλειά τους σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας τονίζοντας πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια που είναι κλειστά οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-18, 32-39μ 57-54, 74-77

ΚΥΜΗ (ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ):  Μπολντς 9 (1), Χόρτον 14 (6 ριμπάουντ), Σαγκς 8, Κάμφορτ 2. Ουάσινγκτον 24 (4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Πουλιανίτης 5, Στυλιανού 2, Μαραγκός 7, Τουντζιαράκης 3, Ουμπίλα,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΜΠΛΑΤ): Πρίντεζης 7, Μιλουτίνοβ 14 (6 ριμπάουντ), Στρέλνιεκς 10 (2), Γουίλιαμς-Γκος 15 (4/12 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6 ασίστ), Τουπάν 12 (1), Βεζένκοβ 7 (1), Παπανικολάου 5 (1), Μάντζαρης 3 (1), Τίμα, ΛεΝτέι 6.

* Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Κύμης (gskimis.gr) και το φωτορεπορτάζ από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.