Ο Ορχομενός είναι... αλλιώς

Ο Ορχομενός είναι... αλλιώς

Φεβρουάριος 26, 2019 - 10:47
0 σχόλια

Μια από τις πιο σταθερές ομάδες που το αποτυπώνει αυτό η αγωνιστική της εικόνα αλλά και οι αριθμοί της στο πρωτάθλημα είναι ο Ορχομενός Λεβιδίου ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία.

Οι πράσινοι με το τέλος της 17ης αγωνιστικής βρίσκονται εδραιωμένοι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Για κάποιους ο Ορχομενός αποτελεί την ευχάριστη εφετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, για κάποιους άλλους και ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που ζουν και τρέχουν καθημερινά την ομάδα την επιβράβευση μιας μεγάλης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από την περσινή χρονιά.

Ο Ορχομενός βάση αριθμών και βάση της αγωνιστικής του εικόνας μέσα στο χορτάρι διακρίνεται από την μεγάλη του σταθερότητα αλλά και από το Λεβίδι που αποτελεί το σχεδόν απόρθητο κάστρο του σε 7 παιχνίδια που έχει δώσει εκεί.

Πιο αναλυτικά ο Ορχομενός είναι στην τέταρτη θέση έχοντας 24 βαθμούς με 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες με 23 γκολ υπέρ και 20 κατά εκ των οποίων οι 16 συν τους 3 από άνευ παιχνίδι με τον Νικηταρά να είναι στο Λεβίδι έχοντας εκεί 5 νίκες, 1 ισοπαλία (με Πανθυρεατικό) και 1 ήττα (με ΑΕΚ Τρίπολης).

Εκτός έδρας ο Ορχομενός μπορεί να μην έχει πάρει πολλούς αλλά έχει πάρει σημαντικούς βαθμούς και σπουδαία αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες όπως είναι η ισοπαλία σε Κορακοβούνι και Μελιγού αλλά και το διπλό στον Άγιο Ανδρέα επί των Βρασιών στον πρώτο γύρο.

Οι αριθμοί φανερώνουν συνέπεια αγωνιστική και μια ομάδα που ξέρει τι θέλει, πως θα το διεκδικήσει έχοντας πλάνο και στρατηγική στα παιχνίδια της με τον Νίκο Αποστολόπουλο να έχει περάσει με επιτυχία ένα μεγάλο μέρος της φιλοσοφίας και των "θέλω του στην αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του μέσα στο γήπεδο.

Για μία ακόμα σεζόν οι Λεβιδιώτες στηρίζονται στην ραχοκοκαλιά των έμπειρων που είναι οι Θοδωρής και Σωτήρης Μούστος, ο Άλμπερτ Ντρέου και ο Δημήτρης Νέζος έχοντας άξιο συμπαραστάτη των πρώτο τους σκόρερ με 6 τέρματα Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλο και συνεπικουρούμενους τους Αλέμη, Σταμάτη, Ρουμελιώτη, Πετρόπουλο, Παυλίδη, Δρόσο, Μακρή, Μήτρου και Ζαρμπαλά.

Ο Ορχομενός είναι η ομάδα που κύριο χαρακτηριστικό της είναι το πάθος, η αυταπάρνηση και η θέληση των ποδοσφαιριστών πράγμα που είναι στο dna του σωματείου παρουσιάζοντας παράλληλα μια πολύ συμπαγή αμυντική γραμμή έχοντας ως όπλο της τις γρήγορες αντεπιθέσεις (καλή μεταφορά από την άμυνα στην επίθεση, ταχύτατο tranzition) αλλά και τον καλό ρυθμό που δίνουν τα χαφ από το κέντρο τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό τέμπο που ακολουθούν οι πράσινοι.

Από την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας πίσω από ΑΕΚ Τρίπολης, Λεωνίδιο και Δόξα Μεγαλόπολης ο Ορχομενός μπορεί να υπερηφανεύεται για την δική του ξεχωριστή εφετινή υπέρβαση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.