Ο πρέσβης της Ρωσίας μιλά στο Arcadia Portal (photos+video)

Ο πρέσβης της Ρωσίας μιλά στο Arcadia Portal (photos+video)

Σεπτέμβριος 19, 2014 - 19:19
0 σχόλια

Μία απρόσμενη επίσκεψη στην Τρίπολη έκανε την Παρασκευή ο πρέσβης της Ρωσίας Ανδρέι Μάσλοφ με την σύζυγό του συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης διοίκησης κ.Διδασκάλου , τον Γενικό Γραμματέα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης  κ.Παναγιωτόπουλο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ.Μπουντρούκα.

Ο Ρώσος πρέσβης έκανε μία πρώτη στάση στο γνωστό οινοποιείο Τρουπή παρακολουθώντας μία όχι τόσο μεγάλη επιχείρηση όπως ζήτησε , αλλά μία αναπτυσσόμενη όπου έχει ξεκινήσει να κάνει εξαγωγές. Στη συνέχεια και αφού ακολούθησε μεσημεριανό γεύμα από το οινοποιείο Τρουπή ο κ.Μάσλοφ πήγε στο Μεγάλο Καφενείο στην Τρίπολη όπου είδε πως φτιάχνεται ο ελληνικός καφές στη χόβολη μαθαίνοντας την ιστορία του Μεγάλου Καφενείου.

Μιλώντας στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr  o πρέσβης αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους της Αρκαδίας για την τόσο ευγενική φιλοξενία που του προσέφεραν,  μίλησε για την επίσκεψή του στην περιοχή την οποία και ονόμασε και ως ωφέλιμη και ενδιαφέρουσα. Ελπίζει ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία και το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Ρώσος Ανδρέι Μάσλοφ εμφανίστηκε αισιόδοξος και τόνισε ότι θα συνεχιστεί η εποικοδομητική συνεργασία της Αρκαδίας με τη Ρωσία και υποσχέθηκε  ότι θα ξαναβρεθεί στην Αρκαδία.

Ο ιδιοκτήτης του μεγάλου καφενείου χάρισε στον πρέσβη δυο παλιά μπρίκια και ο κ. Μπουντρούκας ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο πρέσβης της Ρωσίας μιλά στο Arcadia Porta


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.