Ο υπεύθυνος του Δήμου Τρίπολης στην κατασκήνωση στο Άστρος

Ο υπεύθυνος του Δήμου Τρίπολης στην κατασκήνωση στο Άστρος

Ιούνιος 09, 2018 - 17:10
4 σχόλια

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής αποφάσισε και ορίζει υπεύθυνο υπάλληλο του Δήμου Τρίπολης για την παιδική κατασκήνωση του Δήμου στο Παράλιο Άστρος, τον κ. Ψυχογιό Παναγιώτη ΔΕ30 Τεχνιτών (Ξυλουργών).

Ο κ. Ψυχογιός θα μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία της κατασκήνωσης σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που προβλέπονται στο άρθρο 10 του Εσωτερικού Οργανισμού Λειτουργίας Παιδικής Κατασκήνωσης Δήμου Τρίπολης στο « Παράλιο Άστρος» και για το χρονικό διάστημα που λειτουργεί η ανωτέρω δομή του Δήμου.

Επίσης αποφάσισε και ενέκρινε την ( εκ περιτροπής ) μετάβαση των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού στο χώρο της παιδικής κατασκήνωσης, προκειμένου να επιβλέπουν την εύρυθμη λειτουργία της και να μεριμνούν για την ρύθμιση όλων των θεμάτων της, καθώς και την επίλυση τυχόν προβλημάτων που ανακύπτουν κατά τη διάρκεια που λειτουργεί η ανωτέρω δομή.

Η μετάβαση θα πραγματοποιείται μετά από συνεννόηση με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού και την έκδοση σχετικής Εντολής Μετακίνησης.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Όχι και ξυλουργο!!!!! Γιατί να πηγαίνουν οι κοινωνικοι υπάλληλοι εκ περτρόπος βόλτα και να μην οριστεί κάποιος από αυτους; Τόσους διαθέτει ο Δήμος και πληρώνουν οι δημότες.

Πηγαινε μια βολτα απο την κατασκηνωση και θα σου λυθει η απορια γιατι ξυλουργο...

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέθεσε σε έναν υπάλληλό του μια δουλειά. Αν εσείς κρίνετε ότι αυτό είνα είδηση που πρέπει να αναφερθεί στο site, τότε τι να πω;

Επειδή εχω παιδακι που θα παει εκει΄, ναι, θελω να ξερω ποιος είναι υπευθυνος για τις κατασκηνωσεις και η δημοσιευση ειναι απαραιτητη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.