ΟΑΕΔ Τρίπολης: Μάθημα στον «πάγο» - Στον Νίκα διαμαρτυρήθηκαν οι μαθητές (pics,vid)

ΟΑΕΔ Τρίπολης: Μάθημα στον «πάγο» - Στον Νίκα διαμαρτυρήθηκαν οι μαθητές (pics,vid)

Φεβρουάριος 21, 2020 - 13:11
4 σχόλια

Χωρίς θέρμανση, κάνουν μάθημα εδώ και περίπου ένα μήνα οι μαθητές της ΕπαΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Τρίπολη.

Οι μαθητές έχοντας φτάσει στα όριά τους, αποφάσισαν να κάνουν μία παράσταση διαμαρτυρίας στην περιφέρεια Πελοποννήσου την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

«Δεν μπορεί να γίνει μάθημα, δεν μπορούμε να ζεσταθούμε, δεν μπορούμε να κάνουμε μάθημα»

Οι είκοσι περίπου μαθητές συνάντησαν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και του έθεσαν τα προβλήματά τους, ζητώντας να επέμβει και να μπει πετρέλαιο στους καυστήρες της σχολής, έτσι ώστε να μπορέσουν  ανεπηρέαστοι, να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον που δεν θα κρυώνουν.

«Κρυώνουμε - Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα μαθήματα κάτω από αυτές τις συνθήκες»

Ο κ. Νίκας αφού άκουσε τα αιτήματα των σπουδαστών ανέφερε ότι η ΕπαΣ του ΟΑΕΔ , δεν ανήκει στην δικαιοδοσία της περιφέρειας και δεν έχει ο ίδιος την δυνατότητα να βάλει πετρέλαιο. Βέβαια , ζήτησε από τους μαθητές να τον φέρουν σε επικοινωνία με τον διευθυντή της σχολής και δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει ο ίδιος με το υπουργείο παιδείας, για να βρεθεί μια λύση.

«Κακώς, κάκιστα που δεν έχουν βάλει πετρέλαιο, στα σχολεία του υπουργείου παιδείας, πετρέλαιο στέλνει η σχολική επιτροπή»

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παράσταση διαμαρτυρίας μαθητών ΟΑΕΔ στον Π. Νίκα


4 Σχόλια

Εάν περιμένουμε το Νικα να πάρει τον υπουργό και ο υπουργός να βρει κονδύλια για πετρέλαιο θα έχει φτάσει το καλοκαιρι κι το πρόβλημα θα έχει λυθεί απο μόνο του. Χαιρετίσματα κυριε Περιφερειάρχη.....

Και να σκεφτείτε ότι ο ΟΑΕΔ, απ' ότι νομίζω, δεν υπάγεται στο υπ. Παιδείας αλλά στο Εργασίας. Στον Βρούτση ντε ......

Να του πειτε πως οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ ανηκουν στο υπουργειο εργασιας!!!Μα τοσο ασχετος;;;

Οι διευθυντές στις ΕΠΑΣ δεν ήταν-είναι από την Τρίπολη. Ποτέ δεν νοιάστηκαν για την Σχολή. Γι αυτο λειτουργεί το πολύ με 50 παιδιά. Απλά παίρνουν το επίδομα διευθυντή και φεύγουν και πάνε στην πόλη τους..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.