Οι φήμες για Τσουκαλά και η διάψευση

Οι φήμες για Τσουκαλά και η διάψευση

Αύγουστος 20, 2017 - 17:08
0 σχόλια

Ο Σταύρος Τσουκαλάς έμεινε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού με τις φήμες να φουντώνουν κατά την διάρκεια του Σαββάτου 19 Αυγούστου.

Τις όποιες φήμες φρόντισε να σταματήσει ο προπονητής της αρκαδικής ομάδας Στάικος Βεργέτης καθώς ερωτηθείς για τον 29χρονό κεντρικό μέσω στην συνέντευξη τύπου απάντησε «Όλα τα παιδιά είναι υπό αξιολόγηση. Μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά κρίναμε ότι αυτή τη στιγμή κάποιοι παίκτες υλοποιούν το πλάνο μας καλύτερα. Ο Σταύρος είναι πάντα στην αξιολόγησή μας και θα έρθει κι αυτός να βοηθήσει την ομάδα».

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει αρκετές επιλογές στον άξονα της μεσαίας γραμμής με το τεχνικό επιτελείο να αποφασίζει ο ποδοσφαιριστής να μείνει για τον συγκεκριμένο αγώνα εκτός αποστολής.

Από κει και πέρα πάντως τα πάντα έχουν τιμή τους και εάν και εφόσον ο Σταύρος Τσουκαλάς φέρει μια πρόταση από άλλη ομάδα τότε σίγουρα οι κιτρινομπλέ θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα και θα πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.