Οι «Κιβωτοί» άνοιξαν για το κοινό της Τρίπολης (pics,vid)

Οι «Κιβωτοί» άνοιξαν για το κοινό της Τρίπολης (pics,vid)

Ιούλιος 01, 2016 - 10:30
0 σχόλια

Η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Κατημερτζόγλου «Κιβωτοί» άνοιξε τις πόρτες της το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουνίου στην αίθουσα Τέχνης Κούρος.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ο οποίος μίλησε για τον Γιώργο Κατημερτζόγλου χαρακτηρίζοντάς τον ρηξικέλευθο δημιουργό που κάνει τομές πάνω στην τέχνη.

Ο Γιώργος Κατημερτζόγλου τόνισε ότι έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από την Τρίπολη. Ευχαρίστησε τον κ. Τάκη Κούρο, στον οποίο και οφείλει αυτή την έκθεση, και τον Αριστείδη Γιαγιάννο που τον ανακάλυψε. Τόνισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις πολιτισμού είναι απαραίτητες να γίνονται επειδή ανεβάζουν το επίπεδο της κάθε κοινωνίας.

Παρών ο Αρκάς ζωγράφος και αρχιτέκτονας Δημήτρης Ταλαγάνης, ο οποίος έκανε λόγο για έναν σπουδαίο καλλιτέχνη που έρχεται για δεύτερη φορά στην Τρίπολη.

Μετά τα εγκαίνια της έκθεσης στον πεζόδρομο επί της οδού Δημητρακοπούλου ακολούθησε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο και τους συνεργάτες του.

Η μουσική βραδιά ήταν αφιερωμένη στη μεγάλη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού Γιώτα Βέη την οποία και ο κ. Τατούλης τίμησε με αναμνηστικό δώρο. Σχολιαστής ήταν ο Παναγιώτης Πιτερός, πολιτισμολόγος.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από 30 Ιουνίου έως 20 Ιουλίου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι «Κιβωτοί» άνοιξαν για το κοινό στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.