Οι μεταγραφές, οι φήμες και το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας που αρχίζει ξανά

Οι μεταγραφές, οι φήμες και το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας που αρχίζει ξανά

Ιανουάριος 10, 2020 - 20:37
0 σχόλια

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας ξεκινάει με τις 12 ομάδες να μπαίνουν ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς με την 12η αγωνιστική που είναι και η πρώτη για το νέο έτος.

Παράλληλα με τα αγωνιστικά οι ομάδες της πρώτης τοπικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας του νομού μας σχεδιάζουν και τα μεταγραφικά τους μιας και ο Ιανουαρίος είναι μήνας μεταγραφών ενώ κάποιες από αυτές έχουν κάνει κινήσεις και έχουν βάλει νέα πρόσωπα στα ρόστερ του.

Οι δύο ομάδες που επίσημα έχουν μπει στον μεταγραφικό χορό είναι ο Πανθυρεατικός και ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου με τους Αστρινούς να έχουν κάνει εντυπωσιακές για τα δεδομένα κινήσεις έχοντας ανακοινώσει 6 ποδοσφαιριστές (Ηλιόπουλος, Χαρμπαλής, Καπράνος, Μπάρλας, Ντερβίσι, Αγγελόπουλος) ενώ τις πρώτες του μεταγραφές έχει κάνει και ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Λεωνιδίου (Κατσικαδάς, Λάλας).

Για την ώρα μόνο αυτές οι δύο ομάδες από την big 5 των διεκδικητών του τίτλου έχουν ανακοινώσει παίχτες με τον Ερμή Μελιγούς, την Δημητσάνα και το Λεωνίδιο επίσημα να μην έχουν κάνει κάτι καθώς δεν έχει ανακοινωθεί κάποια κίνηση χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα ενισχυθούν αφού ακόμα βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Μέχρι στιγμής η ποδοσφαιρική πιάτσα του νομού μας βουίζει για πιθανά deal με ποδοσφαιριστές η και ακόμα για μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση ωστόσο ολα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο και μένει να δούμε τις επόμενες μέρες όπου και θα ανάψει για τα καλά η αγορά πως θα διαμορφωθεί εν τέλει το μεταγραφικό παζλ.

Εκτός όμως από τις πέντε ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο πολλά εκ των υπόλοιπων σωματείων εξετάζουν η και είναι σε επαφές με ποδοσφαιριστές με στόχο να γίνουν κινήσεις όπου και θα καλυφθούν κενά όπου έχουν διαπιστωθεί στα ρόστερ ενόψει της συνέχειας.

Σίγουρα ο μήνας που βαδίζουμε θα έχει αρκετές ειδήσεις στο μεταγραφικό τοπίο της Α' Αρκαδίας ωστόσο όλες οι ομάδες έχουν επικεντρωθεί στην 12η αγωνιστική που ξεκινά το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιανουαρίου και περιλαμβανει σπουδαίες αναμετρήσεις και ένα μεγάλο ντέρμπι αυτό της Δημητσάνας με τον Πανθυρεατικό.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές το εφετινό πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας είναι το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών και είναι βεβαιο πως και στον δεύτερο γύρο η μάχη στην κορυφή και στην ουρά θα είναι τεράστια.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.