Οι μεταγραφές της Α' Αρκαδίας

Οι μεταγραφές της Α' Αρκαδίας

Αύγουστος 08, 2018 - 10:52
0 σχόλια

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα δείγματα για το νέο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας και όλα φανερώνουν πως το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων ανεβαίνει και πάμε για μια άκρως συναρπαστική χρονιά.

Βρισκόμαστε στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και όπως είναι λογικό οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας βρίσκονται σε μια πυρετώδη κατάσταση έχοντας βάλει μπρος για τον σχεδιασμό τους για το  νέο πρωτάθλημα.

Μία από τις μέχρι στιγμής ευχάριστες εκπλήξεις που παράλληλα οδηγεί στο συμπέρασμα ενός πολύ καλού και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος είναι και οι αρκετές επιστροφές Αρκάδων ποδοσφαιριστών είτε από πρωταθλήματα όμορων νομών είτε από την Γ' Εθνική κατηγορία.

Τα δεδομένα που σχηματίζονται μέρα με την μέρα στο μεταγραφικό κυρίως παζάρι δείχνουν την διάθεση από τα σωματεία για ένα πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με την δημιουργία δυνατών ομάδων πράγμα που σαφώς αφήνει μια πολύ καλή γεύση στους φιλάθλους για το τι να περιμένουμε να δούμε την καινουρία σεζόν.

ΑΕΚ Τρίπολης, Λεωνίδιο, Δόξα Μεγαλόπολης, Κορακοβούνι, Ερμής Μελιγούς και Ορχομενός κινούνται με δυναμικό τρόπο στο κομμάτι των μεταγραφών ενώ δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και άλλες ομάδες που έχουν ρίξει το βάρος τους στο κεφάλαιο των ανανεώσεων (με επιτυχία όπως προκύπτει) όπως είναι η Τεγέα, ο Μαντινειακός, οι Βρασιές, ο Απόλλωνας Τυρού, ο Πανθυρεατικός, ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου και ο Νικηταράς.

Ο σχεδιασμός για την κάθε ομάδα περιλαμβάνει μεταγραφές και ανανεώσεις με τον μήνα Αύγουστο να είναι παραδοσιακά ο πιο καυτός για τα τοπικά δεόμενα αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις των ρόστερ των ομάδων καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη προετοιμασιών και προπονήσεων.

Πάμε λοιπόν να δούμε πως έχει διαμορφωθεί το μεταγραφικό παζάρι της 'Α Αρκαδίας μέχρι αυτή την στιγμή:

ΑΕΚ Τρίπολης: Κώστας Κολιόπουλος, Γιώργος Αρδάμης (από Ένωση Λέρνας), Βασίλης Ανδριανός (επιστροφή από Δόξα Μεγαλόπολης).

Λεωνίδιο: Περικλής Βλάχος (από Αστέρα Βλαχιώτη), Γιώργος Μπίσσιας (από Ένωση Πελλάνας Καστορείου).

Ερμής Μελιγούς: Βασίλης Κατσίρης (από Πανθυρεατικό), Παναγιώτης Ραλλιός (από Ακαδημίες Αστέρα Τρίπολης).

Ορχομενός Λεβιδίου: Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος, Βασίλης Αλέμης ( από Δόξα Μεγαλόπολης), Θανάσης Τσαλγιτζόπουλος (από Α.Ο. Περιστερίου).

Κορακοβούνι: Δημήτρης Αδάμης (από Πανθυρεατικό), Ανδρέας Μπακάλης (από Λεωνίδιο).

Δόξα Μεγαλόπολης: Τάσος Κατσαρός (ελεύθερος), Χρήστος Δρόσος (από Ένωση Πελλάνας Καστορείου)

 

* Πρόκειται για μεταγραφές που έχουν ανακοινωθεί από τις ομάδες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.