Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 4-6 Σεπτεμβρίου

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 4-6 Σεπτεμβρίου

Σεπτέμβριος 04, 2015 - 14:48
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

Πρώτο τεστ για τον Αρκαδικό

Γιορτάζει η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Καστρί

Γιορτή κρασιού στο Ζευγολατιό

6ος Λαϊκός αγώνας ορεινού δρόμου στα «Μονοπάτια των Αρκάδων ποιμένων»

Κινηματογράφος

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

Μοναδικές, όπως πάντα, σκηνές δράσης, θεαματικές εκρήξεις, ανθρωποκυνηγητά αέρος, νερού κι εδάφους  και ένας Ίθαν Χαντ σε μία νέα αποστολή, την πιο επικίνδυνη μέχρι σήμερα, που τον θέλει να προσπαθεί να διαλύσει το Συνδικάτο. Μία σκιώδη αντί-IMF οργάνωση άριστα εκπαιδευμένων πρακτόρων, που αποκαλύπτεται ότι δρα ενάντια στα μυστικά σχέδια της αμερικανικής Κυβέρνησης, ώστε να επικρατήσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Στο πλευρό του Ίθαν Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη Βρετανίδα πράκτορας, ο ρόλος της οποίας συνιστά άλλο ένα μυστήριο. Στόχος του Ίθαν Χαντ όπως πάντα, να προστατέψει τους φίλους του και να κάνει το αδύνατο… δυνατό, όσο επικίνδυνο κι αν είναι! (Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του CineVille ΕΔΩ)

Διασκέδαση

-x2 μεζεδοποιείο στην Δαρειώτου. (Περισσότερα ΕΔΩ)

Βιβλίο

Πώς να κλέψετε μια τράπεζα, Donald Westlake

"Προς όλα τα περιπολικά, όλα τα περιπολικά. Αναζητούμε κλεμμένη τράπεζα, τριάμισι μέτρα ύψος, μπλε και άσπρη..."
Όταν ο Ντόναλντ Ουέστλεηκ έγραψε το The Hot Rock, οι New York Times εκθείασαν το βιβλίο ως "σχεδόν κορυφαίο στο είδος της κωμικής περιπέτειας με ληστείες". Το νέο του βιβλίο, "Πώς να κλέψετε μια τράπεζα", είναι όχι σχεδόν αλλά σκέτα κορυφαίο.
Η αξέχαστη συμμορία ξανασμίγει:
Ο Ντόρτμουντερ, ο αρχετυπικός αποτυχημένος εγκληματίας που πουλά τώρα πόρτα πόρτα εγκυκλοπαίδειες στο Λόνγκ Άιλαντ.
Ο Κελπ, ο πρώην κατάδικος με έφεση στην κλοπή αυτοκινήτων που φέρουν ιατρικές πινακίδες.
Ο Μερτς, ο μικροαπατεώνας που ζει με την ταξιτζού μητέρα του, η οποία φοράει συνεχώς κολάρο στο λαιμό για να αποσπάσει χρήματα από την ασφαλιστική εταιρεία.
Ο Χέλμαν Χ, ο μαύρος ακτιβιστής που έγινε κλειδαράς.
Και ο Βίκτορ, ο πρώην πράκτορας του Έφ Μπι Άι που έφυγε ή τον έδιωξαν από την υπηρεσία γιατί επέμενε στη συνθηματική χειραψία.
Αυτή τη φορά το σχέδιο είναι να ληστέψουν μια συνοικιακή τράπεζα που έχει μεταφέρει προσωρινά τα κεντρικά της σε τροχόσπιτο. Κάθε Πέμπτη, που τα μαγαζιά μένουν ανοιχτά ως αργά, τα χρήματα παραμένουν στην τράπεζα όλο το βράδυ. Ο ευκολότερος τρόπος λοιπόν να πάρουν τα λεφτά είναι... απλούστατα, να πάνε ως εκεί με ένα φορτηγό, να το συνδέσουν με το τροχόσπιτο και να κλέψουν την τράπεζα.
Η συνέχεια είναι μια απολαυστική περιπέτεια με το απαράμιλλο κράμα από γέλιο και αγωνία που μόνο ο Ντόναλντ Ουέστλεηκ, ο αδιαμφισβήτητος μάστορας του κωμικού σασπένς, μπορεί να μας χαρίσει.

Ταινία

Επιχείρηση Μαύρη Θάλασσα

Ο δύο φορές υποψήφιος για Oscar® Τζουντ Λο είναι ο επικεφαλής του επιτελείου των ηθοποιών της ταινίας «Επιχείρηση Μαύρη Θάλασσα», μιας γεμάτης σασπένς περιπέτειας σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Oscar® Κέβιν ΜακΝτόναλντ (“One Day in September”, «Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκωτίας»).
Η «Επιχείρηση Μαύρη Θάλασσα» επικεντρώνεται σ’ έναν καπετάνιο υποβρυχίου (Τζουντ Λο), ο οποίος, μετά την απόλυσή του από μια εταιρεία, συγκεντρώνει ένα αταίριαστο πλήρωμα για να αναζητήσουν έναν βυθισμένο θησαυρό που φημολογείται ότι έχει χαθεί στα βάθη της Μαύρης Θάλασσας. Όσο η απληστία και η απελπισία εξαπλώνονται στο κλειστοφοβικό τους σκάφος, η ολοένα και μεγαλύτερη αβεβαιότητα της αποστολής κάνει τους άντρες να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου, πολεμώντας για τη δική τους επιβίωση.

Εξόρμηση

Μονή Τιμίου Προδρόμου Κυνουρίας

Παλιό ανδρικό μοναστήρι αφιερωμένο στον Ιωάννη τον Πρόδρομο. Βρίσκεται στο φαράγγι του ποταμού Τάνου κοντά στο χωριό Περδικόβρυση του Καστριού και είναι χτισμένο πάνω σε απόκρημνο βράχο. Το γύρω τοπίο είναι επιβλητικό και ανόθευτο.
Διαθέτει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και υπόγειες στοές όπου οι καπεταναίοι του αγώνα έκαναν συμβούλια. Το επονομαζόμενο «σπήλαιο του Πανός» που ξεκινά από τη Μονή  καταλήγει στη Μονή Μαλεβής. Το καθολικό του Μοναστηριού είναι τρουλαίος σπηλαιώδης ναός υψωμένος στον δεύτερο όροφο των κτισμάτων.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε!!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.