Οι πρώτες βουτιές μετά την άρση των μέτρων στο Παράλιο Άστρος (pics)

Οι πρώτες βουτιές μετά την άρση των μέτρων στο Παράλιο Άστρος (pics)

Μάιος 10, 2020 - 11:00
1 σχόλια

Το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την άρση του lockdown οι Αρκάδες ξεχύθηκαν στις παραλίες του Παράλιου Άστρους εκμεταλλευόμενοι τον καλοκαιρινό καιρό.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν ηλιοθεραπεία, ενώ λίγοι ήταν οι θαρραλέοι που βούτηξαν στα κρύα νερά και απόλαυσαν το πρώτο τους μπάνιο στην θάλασσα.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η μικρή απόδραση ήταν για πολλούς μια τονωτική ένεση στην ψυχολογία τους, έπειτα από 50 μέρες εγκλεισμού στο σπίτι.

Οι λουόμενοι, τήρησαν τις αποστάσεις και επέλεξαν ένα μοναχικό μέρος για να απλώσουν τις πετσέτες και τις ομπρέλες τους, αφού η μεγάλη ακτογραμμή έδωσε την δυνατότητα στον κόσμο να αποφύγει τον συνωστισμό.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

"Έπειτα από 50 μέρες εγκλεισμού στο σπίτι". Ναι. Έτσι ακριβώς. Φυλακισμένοι ήταν όλοι μέσα σε τέσσερις τοίχους. Κανένας δεν βγήκε να πάει πουθενά. Δρόμο άκουγαν και δρόμο δεν έβλεπαν. Πείτε το κι εσείς πολλές φορές μήπως στο τέλος το πιστέψετε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.