Όλη η Πελοπόννησος ένα ενιαίο μονοπάτι

Όλη η Πελοπόννησος ένα ενιαίο μονοπάτι

Απρίλιος 30, 2019 - 15:45
0 σχόλια

Οι Κοιν.Σ.Επ.: "Φωνή της υπαίθρου", "Λογής Καλούδια", "Experience Corinthia" και "ΜΑΙΝΑΛΟΝ" σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τους Ενεργούς Πολίτες και τον Πρόεδρο της Αρχαίας Φενεού και τους επαγγελματίες της περιοχής, σας καλούμε να συμμετάσχετε στην πρώτη οργανωμένη πεζοπορία στην λίμνη #Δόξα - βρύση Κέρκενα - ;Άγιος Νικόλαος - οικισμός Πανόραμα - οικισμός Αρχαία Φενεός - κεντρική πλατεία Αρχαίου Φενεού - μουσείο Αρχαίου Φενεού το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 και ώρα 10.30 π.μ. από τη Λίμνη Δόξα στη θέση βρύση Αρσένη όπου υπάρχει πάρκινγκ.

Η διαδρομή αυτή αποτελεί τμήμα του πεζοπορικού μονοπατιού Hermes Trail μήκους 160 χιλιομέτρων : Δερβένι - Φενεός - Στυμφαλία - Τρίκαλα - Ξυλόκαστρο / Κιάτο που θα διασχίζει την ορεινή Κορινθία και δημιουργείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Πληροφορίες : 6980072675 Παπαγεωργόπουλος Ανδρέας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.