Ομάδα ανάγνωσης στην Τρίπολη

Ομάδα ανάγνωσης στην Τρίπολη

Ιανουάριος 25, 2020 - 19:01
0 σχόλια

Μια ομάδα ανάγνωσης βιβλίων γεννιέται στην Τρίπολη και το όνομα αυτής «Wider Minds book group». Η ιδέα ανήκει στη Βασιλική Τσαντίλα και όσοι ενδιαφερόμενοι... σπεύσατε!

Η ίδια αναφέρει:

Κάθε φορά που διαβάζω ένα καλό βιβλίο, επιδιώκω να βρίσκω την ευκαιρία να μιλήσω για αυτό και να παρακινήσω όλο και περισσότερους να το διαβάσουν. 
Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι γύρω μου δεν διαβάζουν τα ίδια βιβλία με εμένα και δεν δείχνουν κανένα πηγαίο ενδιαφέρον να ακούσουν για όλα τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις αναζητήσεις που γεννιούνται κατά την ανάγνωση ενός εμπνευστικού, κατ’ εμέ, βιβλίου.

Και κάπως έτσι σκέφτηκα να δημιουργήσω το Wider Minds book group.
Μια τέτοια ομάδα είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να συνεχίσουμε να διαβάζουμε, να μιλάμε ανοιχτά, να μοιραζόμαστε εμπειρίες και να εμπνεόμαστε και φυσικά να κάνουμε καινούργιους φίλους.

Η ιδέα έχει ως εξής: 

Μαζί ως ομάδα θα επιλέγουμε από κοινού ένα βιβλίο και θα δεσμευόμαστε να έχουμε διαβάσει ενότητες/κεφάλαια μέχρι την επόμενη τακτική και σταθερή συνάντηση που θα ορίσουμε όλοι μαζί, όπου εκεί θα μοιραζόμαστε τροφή για περαιτέρω σκέψη και αναζήτηση. 

Όλα αυτά με δόση γέλιου, χαράς και χαλαρότητας, στον όμορφο πολυχώρο mat & strigkles, με αρωματικές ποικιλίες τσαγιών και νόστιμα τσιμπολογήματα.

Αν σου αρέσει η ιδέα, αν ψάχνεις ένα κίνητρο για να διαβάσεις ένα καλό βιβλίο και αν θέλεις να γνωρίσεις και άλλους ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αναζητήσεις με εσένα, θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω!

Βασιλική

*η πρώτη συνάντηση θα είναι γνωριμίας και θα πραγματοποιηθεί 3 Φεβρουαρίου στις 20:00. Οι επόμενες θα οριστούν απο κοινού, σεβόμενοι την διαθεσιμότητα του καθενός μας
**για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μου στο 6936302088, Φωτακου10Α

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.