Ομιλία για τα τροχαία ατυχήματα και την πρόληψη στο Λεβίδι

Ομιλία για τα τροχαία ατυχήματα και την πρόληψη στο Λεβίδι

Νοέμβριος 10, 2016 - 08:54
0 σχόλια

Η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων καθιερώθηκε το 1993 από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων (FEVR) και τιμάται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Νοεμβρίου. Δώδεκα χρόνια αργότερα έλαβε παγκόσμιο χαρακτήρα, όταν υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ (ψήφισμα 60/5 της 26ης Οκτωβρίου 2005).

Στόχος της ημέρας αυτής είναι να φέρουμε στη μνήμη μας και να τιμήσουμε τα εκατομμύρια νεκρών και τραυματιών από τροχαία δυστυχήματα και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποφυγή στο μέλλον θανάτων και τραυματισμών, που μπορούν να αποφευχθούν. Kάθε μέρα, σχεδόν 4.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε όλο τον κόσμο σε τροχαία δυστυχήματα και πάνω από ένα εκατομμύριο κάθε χρόνο.

Με αφορμή αυτήν την μέρα και με σύνθημά μας

"ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ"

ο Σ.Σ.Α ''Ο ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ'' διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση - ομιλία και καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή.

Ομιλητές θα είναι:

Παρουσίαση – Συντονισμός: Τάκης Πουρναράκης δημοσιογράφος/μηχανολόγος μηχανικός, δημότης Λεβιδίου

 

Διοικητής Τροχαίας Αρκαδίας : κ. Θωμάς Δήμος

 

Εκπρόσωπος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης

 

Μπιμπής Αλέξιος Νευροχειρούργο Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης

 

Επιμέλεια - Παρουσίαση : Βαρδιάμπασης Βασίλειος Ιατρός Υπεύθυνος Τύπου Σ.Σ.Α ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Λεβίδι στην αίθουσα μουσείου - αρχείου "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ" την Κυριακή 20/11/16 και ώρα 11:00 π.μ.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.