Όταν το Λεωνίδιο σήκωσε το Κύπελλο Αρκαδίας κόντρα στον Ορχομενό (vid)

Όταν το Λεωνίδιο σήκωσε το Κύπελλο Αρκαδίας κόντρα στον Ορχομενό (vid)

Μάρτιος 19, 2019 - 10:03
0 σχόλια

Τα αφιερώματα του ArcadiaPortal.gr στους τελικούς του Κυπέλλου Αρκαδίας συνεχίζονται λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο εφετινό τελικό του Λεωνιδίου με την ΑΕΚ Τρίπολης (Τετάρτη 27/3, 16:00 στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης").

Αυτή την φορά ξεκινώντας από το τυπικά γηπέδουχο Λεωνίδιο θα θυμηθούμε τον τελικό της 8ης Μαρτίου του 2017 κόντρα στον Ορχομενό Λεβιδίου όπου οι ερυθρόλευκοι με σκορ 2-0 που διαμορφώθηκε στην παράταση από τα τέρματα του Πιτ Κυρίου στο 110' με πέναλτι και του Ανδρέα Κυρίου στο 115' κατέκτησαν το 9ο Κύπελλο Αρκαδίας της ιστορίας τους.

Ουσιαστικά πρόκειται για την τελευταία φορά που το Λεωνίδιο σήκωσε το τρόπαιο αφού στον περσινό τελικό γνώρισε την ήττα από τον Παναρκαδικό ενώ για τρίτη σερί σεζόν δίνει το παρών στον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του τελικού του 2017 μεταξύ του Λεωνιδίου με τον Πανθυρεατικό

Ο 46ος τελικός του κυπέλλου Αρκαδίας αποτέλεσε μία μεγάλη γιορτή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο με τους φιλάθλους που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (8/3) στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ να παρακολουθούν ένα σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που ήθελαν το τρόπαιο.

Το Λεωνίδιο επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί παίρνοντας το κύπελλο και το νταμπλ επιβεβαιώνοντας την φετινή του ανωτερότητα στα Αρκαδικά ποδοσφαιρικά δρώμενα καθώς από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Ορχομενός πάλεψε, έβγαλε πάθος και μαχητικότητα, ήταν άριστα διαβασμένος και ανταγωνιστικός κοιτώντας στα μάτια το Λεωνίδιο και στο τέλος εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα τόσο των φιλάθλων του όσο και ολόκληρου του γηπέδου αλλά και των αντιπάλων ποδοσφαιριστών ως αναγνώριση της τεράστιας προσπάθειας.

Η ιστορία του 46ου τελικού του κυπέλλου Αρκαδίας γράφτηκε στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης με τον Πιτ Κυρίο στο 110’ να κάνει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το 1-0 και λίγα λεπτά αργότερα τον Ανδρέα Κυρίο με κοντινό πλασέ να γράφει το τελικό 2-0.

Δείτε στο βίντεο τα highlights του 46ου τελικού του κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στο Λεωνίδιο και τον Ορχομενό.

ΑΣ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ (Γιάννης Νενεκούμης): Γιαννούσης, Λάτσης Γρ., Βρεττάκης, Κυρίος Π., Τσεμπελής (63’ Κατσικαδάς, 96’ Δολιανίτης), Γιαννούσης, Κιρβαλίτζε, Χιώτης, Κυρίος Π., Κυρίος Α.-Δ., Μπακάλης (115’ Λάτσης Γ.)

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ (Παναγιώτης Σιόλας): Καραμπής, Παρασκευόπουλος, Ζιάζιαρης, Σιόλας Σ. (80’ λ.τρ. Μήτρου), Ζογκόλι, Ντρέου, Μούστος Σ., Μούστος Θ., Βλαχοκυριάκος, Νέζος (89’ Τρυφωνόπουλος), Σέχου (λ.τρ. Δρόσος).

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Λεωνίδιο-Ορχομενός 2-0 (παρ.)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.