Όταν οι Έφηβοι του Γ.Σ. Αρκαδίας έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ το 1987 στο Πανελλήνιο

Όταν οι Έφηβοι του Γ.Σ. Αρκαδίας έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ το 1987 στο Πανελλήνιο

Ιούνιος 21, 2020 - 10:42
0 σχόλια

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταυρός Κουκάκης ανοίγει το προσωπικό του αρχείο και μας κάνει να θυμηθούμε και πάλι ξεχωριστές στιγμές από το παρελθόν του Αρκαδικού μπάσκετ που έμειναν στην ιστορία.

Ο Γ.Σ. Αρκαδίας έγινε η πρώτη εφηβική ομάδα του νομού μας που έπαιξε σε τελική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ ενώ σαν σήμερα στις 21 Ιουνίου 1987 αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ όπως αναφαίρει ο Σταύρος Κουκάκης.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανελληνίο πρωτάθλημα μπάσκετ Εφήνων του 1987 είχε πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Ευρωπαικού από την Εθνική μας και καλεσμένοι της οργανωτικής Επιτροπής ήταν οι Φάνης Χριστοδούλου και Νίκος Λινάρδος.

Αναλυτικά το post του προέδρου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρου Κουκάκη

Ο ΓΣ Αρκαδίας ήταν η πρώτη εφηβική ομάδα της Τρίπολης που έπαιξε σε τελική φάση πανελληνιου πρωταθλήματος το 1987, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στην Ελλάδα.

Σαν σήμερα 21 Ιουνίου 1987 αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, ενώ στη συνέχεια έπαιξε με τον Κολοσσό Ρόδου, τον Πανιώνιο, την Παναχαική και τον ΑΟ Δράμας.

Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά (επάνω): Christos Siannas, Γιάννης Στιβακτάκης, Σταύρος Σιούντρης, Αντωνιος Γεωργακοπουλος, Takis Nikitopoulos.

(κάτω): Λυκούργος Κολλίντζας (Lycurgus Kollintzas), Kostas Terzis, Takis Giannoulis, Γιάννης Σεχιώτης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.